Kruna Miss Hrvatske prodaje se za 60.000 kuna, a ova priča krije se iza oglasa

Foto: Index Oglasi

POZORNOST javnosti privukao je neobičan oglas o prodaji krune Miss Hrvatske koju su od 1993. do 1995. godine nosile Fani Čapalija, Branka Bebić te Anica Martinović.

U medijima su se pojavila razna nagađanja o tome tko stoji iza ovog oglasa pa su neki tako (krivo) nagađali i da je riječ o posredniku jedne od bivših misica.

"Ne prodajem za nikoga, nego za sebe. Kruna je moje privatno vlasništvo, kod mene je od 1996. godine i nisam nijedna od navedenih misica niti s njima imam ikakve veze. Dobila sam je po privatnoj osnovi, predstavljala mi je određenu emotivnu vrijednost, no shvatila sam da mi više nije potrebna pa sam je odlučila prodati. Imala sam već nekoliko upita", ispričala nam je vlasnica krune koja ne želi otkrivati svoj identitet.

Krunu pokušava prodati od lipnja pa joj nije jasno kako je sada nastala tolika galama oko toga.

"Želim to prodati u miru, bez velike galame", kaže i dodaje da joj medijska pompa koja se pojavila posljednjih dana već pomalo ide i na živce.

Kruna je izrađena od bijelog i žutog zlata, ukrašena je s 9 bisera i 12 cirkona te košta 60.000 kuna. Dodatne fotografije krune možete pogledati na Index Oglasima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.