Kršćanski pisac tvrdi: Ženska masturbacija otvara vrata pakla

Foto: Facebook

MACK MAJOR, pisac koji za sebe kaže da je kršćanin, u svojoj posljednjoj knjizi tvrdi da ženska masturbacija otvara vrata pakla.

Major je ujedno i autor bloga Eden Decoded na kojem piše o nizu tema kojima je zajedničko to što su kršćanske - i bizarne. "Djed Božićnjak je demon", "Tetovaža i piercing otvaraju demonske portale" i (vjerojatno najprovokativniji) "Sotona je također transseksualac" samo su neki od naslova postova koje je objavljivao.

Ovog tjedna na Facebooku je objavio djelić svoje knjige koji se odnosi na "seksualne demone".

"Masturbacija otvara vrata demonskim napadima. Pročitajte članak 'Vibratori, dildoi i seksualni demoni' da doznate više", najavio je na Facebooku, a čitatelje su u članku dočekali brojni biseri.

"Mnogi od vas koji ovo čitate posjeduju seksualne igračke. Bez obzira na to želite li to prihvatiti ili ne, te seksualne igračke su otvoren portal između demonskih sila i vašeg života".

"Dok god imate seksualne igračke u svom domu, imate prolaz koji omogućuje demonima ne samo da ulaze u vaše živote, već i da vas muče i uništavaju pojedine dijelove vašeg života koji se tiču seksa i emotivnih veza".

"Postoje seksualni demoni. Opasnost masturbacije jest ta što kroz taj čin nenamjerno prizivate seksualnog demona da uđe u vas. A kad se to dogodi, teško ćete postići da vas napusti". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.