Kristina iz SOS Dječjeg sela Lekenik glavna je zvijezda novog spota Jure Brkljače

Foto: Press

JURE BRKLJAČA je, snimajući svoj novi spot za pjesmu Znao sam, ispunio san jednoj posebnoj djevojci.

Kristina Ivanuš, dobitnica prestižne titule Herman Gmeiner Award, koja se dodjeljuje uspješnoj djeci SOS Dječjeg sela na globalnoj razini, dotaknula je svojom pričom cijelu Hrvatsku, pa tako i Juru, koji ju je zamolio da nastupi s njim u spotu i ona je to briljantno odradila.

Pjesma Znao sam obiluje mediteranskim šarmom, čemu je pomogao i izbor lokacija na kojima je sniman spot, šibenska Tvrđava Sv. Mihovila, Biokovo te panoramski let iznad Zagreba.

"Jedva čekam da ljudi čuju novu pjesmu Znao sam, kao i trenutak kada ću je izvesti na koncertima. Posebno sam vezan uz tekst pjesme. Nekako najviše volim pričati kroz pjesmu, a ovoga puta to je itekako došlo do izražaja. Suradnja s Rusom još jednom se pokazala kao najbolja kombinacija. Na samome kraju jedino što mogu je pozvati vas da uživate u novoj priči, koju smo pripremili za vas", poručuje Jure.

"Kada su me nazvali da budem u spotu s Jurom, bila sam presretna. Odmah sam rekla samoj sebi da snovi postaju stvarnost. Noć prije snimanja nisam spavala od uzbuđenja. Snimanje je bilo odlično, prštala sam od sreće jer sam radila ono što volim i u čemu baš uživam. Super sam se zabavila, ekipa je bila izuzetno pozitivna. Jedva čekam spot. Ovo mi je novo iskustvo i veselim se novoj prilici", kaže Kristina Ivanuš.

Autor pjesme je Miroslav Rus. Rus i Jure već su surađivali na hitovima Ne postojim kad nisi tu, Lipa, Ovo je istina (duet s Tonyjem Cetinskim) i Hajde nazovi me.

"Jure Brkljača je donio jedan novi izazov u moj stvaralački rad. Gotovo na prepad prebacio me u mediteranski đir i na moje iznenađenje, stvar je obostrano krenula dobro. Mlad, s glasom u kome ima pijeska, zapalio je u meni jednu novu autorsku vatru. Naša posebnost je u tome što smo se u ovo eksperimentalno vrijeme odlučili za zdravu, normalnu pjesmu i po prvim reakcijama, rekao bih da smo u pravu. Znao sam je ljubavna pjesma urađena po tim principima i obogaćena svirkom izuzetnih studijskih glazbenika. Od Jure očekujem najviše dosege u svijetu glazbe", zaključio je Rus.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.