Kralj Charles udario se po čelu pa brisao suze od smijeha. Nasmijao i publiku

Foto: Profimedia

Britanski kralj Charles III. s kraljicom Camillom prisustvovao je tradicionalnim igrama Braemar Gathering Highland samo dan uoči godišnjice smrti kraljice Elizabete II.

Bio je odjeven u tartan jaknu i kilt u crveno-zelenoj kombinaciji. Kralj Charles bio je dobro raspoložen, što se jasno vidjelo tijekom samih igara, koje je pratio s posebnog mjesta. On i Camilla cijelo su vrijeme razgovarali ponašajući se razigrano poput tinejdžera.

Kralj je, na radost prisutnih, nasmijao sve svojim smiješnim izrazima lica. U jednom trenutku udario se dlanom po čelu, a zatim se toliko nasmijao da su mu krenule suze koje je morao brisati. Njegova supruga također se smijala.

Dijagnosticiran mu je rak

Podsjetimo, u veljači ove godine kralju Charlesu dijagnosticiran je rak, kao i princezi Kate Middleton. Iz Buckinghamske palače tada su naveli da je kralj započeo s "redovitim tretmanima". Dodali su da je "i dalje potpuno pozitivan u pogledu liječenja i raduje se povratku na punu javnu dužnost što prije".

"Njegovo Veličanstvo odlučilo je podijeliti svoju dijagnozu kako bi spriječilo nagađanja i u nadi da će pomoći u razumijevanju javnosti za sve one diljem svijeta koji su pogođeni rakom", napomenuli su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.