Kraj serije s najvećim holivudskim facama razočarao fanove: "Nepodnošljivo"

Foto: Press

ZADNJA epizoda druge, a zasad i posljednje sezone HBO-ove serije "Big Little Lies" razočarala je vjerne fanove i TV kritičare, uglavnom zbog nedostatka akcije i napetosti koja je u prvoj sezoni proslavila seriju.

USA Today piše da je kraj "nepodnošljiv", a čitava sezona puno slabija u odnosu na prvu. "Najveći zločin ove sezone je da zapravo nismo doznali ništa. Nove su epizode pokušavale istražiti efekte traume, ali scenaristi nisu uspjeli patnji dati dublje značenje, što je stvarno bezveze", piše USA Today.

"Odlične glumačke izvedbe ostale su u sjeni isprane priče", piše IndieWire koji je prije nekoliko mjeseci otkrio priču potencijalno važnu u padu kvalitete serije. Naime, redateljica serije Andrea Arnold navodno nije smjela u montažu, a njezine je materijale bez njezina znanja montirao Jean-Marc Vallée, redatelj prve sezone. Kadrovske razmirice ostavile su, čini se, trag na konačni izgled projekta.

To su primijetili i gledatelji te se na Twitteru narugali kraju dugo očekivanog projekta koji je na jednom mjestu okupio neke od najvećih zvijezda Hollywooda, među ostalima Nicole Kidman, Reese Whiterspoon te Meryl Streep koja se sama javila za sudjelovanje u projektu nakon što je odgledala prvu sezonu i oduševila se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.