Kotromanić o bivšem suprugu: Život je posvetio poslu, za naš odnos nije imao energije

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

BORNA KOTROMANIĆ progovorila je o bivšem suprugu Luki Rajiću s kojim ima trojicu sinova.

"Moj bivši suprug bio je i ostao ekstremno velik radnik koji je cijeli život posvetio poslu. I sigurno da sam u tom prostoru ja kao žena bila na drugom ili trećem mjestu jer on za naš odnos nije imao energije. Zato je i danas i većinu svog vremena bez životne partnerice.

I danas mu je fokus samo na poslu pa je to njegov život. Posao je njegova beba, a on je za to platio enormnu cijenu odrekavši se puno toga u životu. Svi uspješni ljudi kao što su i Bill Gates i Warren Buffett plaćaju cijenu svog uspjeha", ispričala je Borna za Story.

"Moja su djeca svjesna i zahvalna na tome što im je omogućeno"

Kaže kako su njihova djeca zahvalna na tome što im je omogućeno da danas nakon života i školovanja u svijetu mogu biti dio očeva sustava.

"Posljednjih 30 godina kreira desetke tisuća radnih mjesta, njegove su kompanije među najrespektabilnijima u Hrvatskoj. Dok sam bila u braku s njim, nisam smjela voziti ni auto koji je bio u vlasništvu tvrtke, a kamoli, poput nekih, kupovati cipele ili torbice na taj račun", rekla je Borna.

Podsjećamo, Borna i Luka u braku su bili od 1996. do 2006. godine. Upoznali su se u jednoj teretani u Zagrebu, a vjenčali su se u Dubrovniku.  Za njihov razvod se često spominje i da je bio jedan od najskupljih u Hrvatskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.