Fanovi serije Gossip Girl tvrde da je ova scena u prvoj epizodi otkrila "tračericu"

Foto: Press

KORISNICA TikToka pod imenom @yussijuice2.0 na toj je društvenoj mreži podijelila isječak iz prve epizode serije Gossip Girl u kojem je, tvrdi ona, odmah bilo otkriveno tko je zapravo Gossip Girl, odnosno "tračerica".

Upozoravamo, ako još uvijek niste pogledali seriju - slijede spoileri!

Naime, u sceni se, dok glas "tračerice" govori: "A tko sam ja?" za računalom vidi Dan Humphrey.

@yussijuicy2.0

Iykyk ##SourPatchPrankFund ##GodzillaVsKongRoar ##RayBanElevatorDance ##fyp ##gossipgirl

♬ original sound - yusra ali588

Upravo se za njega kasnije otkrilo da stoji iza web stranice oko koje se vrtjela priča serije. "Rekli su nam u prvoj epizodi", stoji u videu koji je dosada lajkan više od 180 tisuća puta.

U komentarima su drugi obožavatelji serije zaključili da se u prvoj epizodi zapravo moglo vidjeti još "hintova" poput onog da se upravo Dan zatekao na Grand Central Stationu u istom trenutku kad i Serena Van Der Woodsen.

Jedan gledatelj je dodao i da je od početka trebalo biti sumnjivo to što se Dan uopće spominjao na Gossip Girl stranici iako je, kako su ga nekoliko puta u seriji oslovljavali, bio "nevidljivi čovjek". Odnosno, bio je ime koje u svijetu koji je pratila serija (i stranica Gossip Girl) nije bilo nešto pretjerano važno.

Ipak, bilo je i onih koji su dodali da su scenaristi jednom rekli da na samom početku serije još ni sami nisu znali tko će biti Gossip Girl.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.