Kolinda, Trudeau i slavni boksač zauzeli pozu, pogledajte kako je Jakov pozirao

Foto: Facebook / Screenshot: YouTube

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ trenutno boravi u Kanadi, gdje se osim s kanadskim premijerom Justinom Trudeauom imala prilike družiti i s brojnim drugim posebnim gostima na svečanom prijamu u Hamiltonu. Tako se među okupljenim uzvanicima našao i Juraj Čuvalo, javnosti poznatiji kao George Chuvalo.

Riječ je o jednom od najboljih svjetskih boksača u teškoj kategoriji šezdesetih godina prošlog stoljeća, a svojevremeno je bio toliko dobar da je predstavljao izazov i legendarnom Muhammadu Aliju.

Čini se kako je predsjednica bila oduševljena ovim novim poznanstvom, a pored bivšeg boksača u društvu supruga Jakova i kanadskog predsjednika neustrašivo je pozirala sa stisnutom šakom. Odjevena u plavu haljinu s leđa je zagrlila Georga, dok je Jakov s osmijehom stajao pored nje držeći ruku uz tijelo, za razliku od svoje hrabre supruge.

Taj prizor mnoge je Kolindine pratitelje na Facebooku inspirirao da izraze svoje mišljenje. "Jakove! Čuvaj se ti nje!", "Čelična žena", "Ajmo, naši! Naš Jure Čuvalo i Kolinda", pisali su obožavatelji u komentarima.

Podsjećamo, Chuvalo se dvaput našao u ringu s legendarnim Alijem. Iako je borba bila tijesna oba puta, Ali je pobijedio u oba meča, 1966. i 1972. godine. Ipak, Čuvalo nikada nije pao u ringu, a čak ga ni Ali nije uspio srušiti. U prvom meču izdržao je čak 15, a u drugom 12 rundi.

"Sjećam se dobro tih borbi. Kad smo se prvi put borili, namjerno je podigao ruke i tražio da ga udarim u tijelo. To je napravio samo jedanput. Nakon borbe je krvario i završio u bolnici, a ja sam sa ženom otišao na ples. Tko je tu pobjednik?" ispričao je Chuvalo u svom osvrtu na borbu s legendarnim boksačem.

Inače, Kolinda je naglasila da su se ona i Trudeau družili dok je ona bila u NATO-u te da su zajedno raspravljali o mnogim stvarima vezanima za Kanadu i Hrvatsku, ali i o stvarima koje nisu za javnost. Toplih riječi za Hrvate u Kanadi, za Kanadu i premijera Kanade nije nedostajalo pa je Kolindi u jednom trenutku bilo žao što umjesto vode za govornicom nema neko alkoholno piće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.