Klub Piranha u novoj sezoni predstavlja "vladare klupskih podija"

NAKON što je otvorenje nove sezone kluba Piranha prošli vikend nadmašilo sva očekivanja, i u nadolazećim vikendima nastavljamo u ritmu vrhunskog clubbinga uz specijalna svjetska gostovanja "vladara klupskih podija". U novoj sezoni kluba Piranha u idućim tjednima na pozornicu će zasjesti eminentne zvijezde svjetske glazbene scene. U petak, 24. travnja plesat ćemo uz najljepšu britansku superzvijezdu Miss DJ Lauren Pope.

Veliki šesti rođendan kluba Piranha u petak, 28. svibnja uveličat će francuski maestro Arno Cost, hrvatskoj publici poznat po prošlogodišnjem spektakularnom nastupu u klubu Papaya. Ponosni vlasnik prvog mjesta britanskog MTV-ja te trenutno najveća glazbena zvijezda u regiji, Gramophonedzie, svojim zaraznim plesnim hitom "Why don't you" rasplesat će posjetitelje kluba Piranha u petak, 4. lipnja. Gramophonedzie će u Piranhi nastupiti u sklopu velike regionalne turneje Get EXITed u organizaciji Exit tima i Papaye.



U uzbudljivo putovanje u Piranhin svijet glazbe već ove subote, 17. travnja uvest će Vas mlada i talentirana house vokalistica, Natalie Periš. Natalie će tako u subotu u zagrebačkoj Piranhi suvereno prezentirati pjesme najpoznatijih svjetskih house numera u sklopu Addictive programa pod etiketom LIVE VOCAL MEETS HOUSE.

Natalie je jedna od rijetkih hrvatskih house vokalistica koja je imala čast dijeliti svjetske pozornice s najvećim zvijezdama elektronske scene poput Kelly Rowland, CeCe Rogers, Andree Britton, Inuse Dawude. Poznata je po suradnji s eminentnim producentom Jerryjem Roperom s kojim je izdala hit singl "Dance with You", koji se trenutno nalazi na mnogim radijskim top-listama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.