Klub Moon predstavlja Legendaran Badnjak, Božićni Playboy party i doček za pamćenje

Foto: Press

ZAGREBAČKI klub Moon prosinac će završiti uz čak tri programska spektakla. Legendaran Badnjak, pa dan predaha 25. prosinca, pa 26. prosinca Božićni Playboy Party i 31. prosinca doček Nove 2016. Godine.

Na Badnjak, u četvrtak 24. prosinca, klub Moon predstavlja tzv. "Legendaran Badnjak by DJ Saša Šoštarić". Glavni protagonist je legendaran zagrebački DJ, poznat poznat po rezidenciji u klubovima Kulušić, Saloon i Hemingway. Upravo je Sašin Badnjak u Saloonu i kasnije Hemingwayu bio uvjerljivo najpopularniji u Zagrebu, na kojem se čitav grad znao okupiti i proslaviti Božić. Ove će godine mjesto legendarnog Badnjaka preuzeti klub Moon, čiji je prekrasan interijer bio presudan za novu lokaciju. Očekuje Vas standardan Sašin Božićni mix, koji uključuje ponajbolje od r'n'b-a, popa, funka, domačica i Božićnih hitova, a na partyju Vas očekuju i neodoljive Santa girl plesačice, te čokoladni pokloni.



Na Božić, dakle u petak 25. prosinca, klub Moon će predahnuti i pripremiti se za burnu subotu, 26. prosinca, kada udruženim snagama sa Playboy Hrvatska predstavlja veliki Božićni Playboy Party.

Playboyev Božićni spektakl iznimno je bogat programskim sadržajima. Biti će tu Playboy zečice, Playmate djevojke iz Beograda, sexy Burlesque performans u velikoj Martini čaši, zavodljiv ples na šipki, a i glazbeni spektakl DJ Emilija Dalbella i harmonikaša Giancarla Brunella. Svim gostima biti će urućeni Playboy časopisi, a najsretnije očekuje i besplatna članarina u fitness centru World Class.



Završetak spektakularne godine biti će na sam doček Nove 2016. Godine. Moon club zagreb tu je priredio nezaboravan doček uz All Inclusive ponudu i mash up setove koje pripremaju sjajni DJ Carl Maxx i DJ Jurki. Postoje regularne ulaznice koje uključuju neograničenu konzumaciju pića čitavu noć, a i V.I.P. ulaznice, koje uz V.I.P. pass i neograničenu konzumaciju pića imaju uračunatu i hranu, kao i stolovi, čija se rezervacija dodatno plaća.

Više detalja možete saznati na 0913666678 i na Facebook stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.