Klinka s okruglim obraščićima: Pogledajte kako je Franka izgledala kad se tek pojavila na estradi

Screenshot: Nova TV/Instagram

BILA je to 2008. godina, a Hrvatima nije bilo dosta pjevačkih talent showova u kojima više ili manje talentirani anonimci pokušavaju postati poznati.

Upravo je bio krenuo novi adut Nove TV pod imenom Showtime, a vjerujemo da u tom trenutku baš nitko nije znao kakvu će zvijezdu taj show izroditi.

Nacija se skoro istog trena zaljubila u nevjerojatno talentiranu i ništa manje lijepu tinejdžericu iz Rapca koja je već tada znala da želi biti zvijezda. Njeno je ime bilo Franka Batelić, a na ekranima nacionalne televizije našla se sa svega 16 godina.

Franka je na kraju uvjerljivo pobijedila, a njena karijera je krenula strelovitom brzinom.

S obzirom na to da je posljednjih mjeseci Franka najtraženija domaća pjevačica, a posljednjih dana ne silazi s naslovnica zbog skandala koji je izbio oko njene eurovizijske pjesme, odlučili smo se prisjetiti tih lijepih dana kad je mlada Franka napravila svoje prve korake na estradi.

Uvijek nasmijana, s okruglim obraščićima i potpuno drugačijim stilom od onog koji fura danas, već tad je vladala scenom.

Snimke koje gledate nastale su 2008. godine kad ju je javnost tek upoznavala.

Sljedeće godine snimila je spot za pjesmu Možda volim te.

Iste godine čitatelji Indexa zaključili su da je upravo ona najljepša Hrvatica. Pri istom mišljenju ostali su i 2010. godine, a pobjedu je zamalo odnijela i 2011., no više glasova dobila je Antonija Mišura (danas Sandrić). 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.