Kim Kardashian: Više zaradim jednom objavom na Instagramu nego po sezoni showa

Foto: Instagram

KIM KARDASHIAN proslavila se putem showa Keeping Up With The Kardashians, a brojne je fanove nedavno iznenadila vijest da se nakon 14 godina popularni show gasi. 

"Nikad nismo mislili da ćemo snimiti drugu sezonu, a snimili smo ih 20. Jednostavno nam treba pauza, jednostavno je. Treba nam malo vremena da se pregrupiramo", objasnila je Kim u jednom intervjuu, a nedavno je Davidu Lettermanu priznala da joj show više nije primarni izvor zarade. 

Ispričala je tom prilikom da više zaradi jednom sponzoriranom objavom na društvenim mrežama nego od cijele sezone showa. 

"Bez showa ne bismo bili ono što smo danas i zbog toga smo nastavili, ali, realno, možemo objaviti nešto na društvenim mrežama i zaraditi više nego od cijele sezone showa", rekla je Kim. 

Prema pisanju TMZ-a, klan Kardashian-Jenner 2017. je potpisao ugovor za dodatnih pet sezona showa za 150 milijuna dolara. 

Njihova majka Kris Jenner otkrila je da se zarada dijeli na ravnomjerne dijelove među sestrama, a kad se odbije 10 posto zarade koju dobije Kris kao njihova menadžerica, to znači da svaki član obitelji dobije oko 4,5 milijuna dolara po sezoni. 

Kim se, inače, ove godine našla na četvrtom mjestu najplaćenijih influencera na svijetu te se na stranici Hooper HQ, koja svake godine objavljuje listu, navodi da Kim zarađuje čak 858 tisuća dolara po sponzoriranoj objavi. Sudeći prema tim podacima, Kim ne zaradi jednom objavom istu količinu novca kao od jedne sezone, ali nije daleko od toga. Njena sestra Kylie zarađuje nešto manje od milijuna dolara po objavi, njena cijena je 986 tisuća dolara. 

Letterman ju je pitao tko zarađuje više: ona ili njen suprug Kanye West. 

"Vjerojatno on", rekla je Kim i dodala: "Naše zarade su slične. Oboje imamo toliko sreće da nam stvarno dobro ide i zato sam jako zahvalna."

Ranije ovog mjeseca časopis Forbes je objavio da se Kimino bogatstvo procjenjuje na 780 milijuna dolara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.