Kim Kardashian o ulozi u popularnoj horor seriji: Zabavno je, idem na satove glume

Foto: Instagram

U 12. SEZONI serije Američka horor priča glumit će i Kim Kardashian. Iako je godinama pred kamerama, Kim se za ovu ulogu ipak ozbiljnije priprema. 

Uzbuđena je

"Krajem ovog mjeseca počinjemo snimati moje scene. Ali produkcija je već počela i jako sam uzbuđena", rekla je za Variety. "Stvarno je zabavno izaći iz svoje zone komfora, isprobati nešto novo i rasti. Uzbuđena sam zbog toga iskustva", dodala je.

Na pitanje ide li na satove glume, Kardashianka je odgovorila: "Da, naravno. To je izazov, a ja volim izazivati samu sebe." 

Fanovi kritiziraju seriju jer je Kim dobila ulogu

Obožavatelji serije nisu bili oduševljeni viješću da će Kim Kardashian glumiti u novoj sezoni, a takvo mišljenje dijeli i Patti LuPone, koja se pojavila u trećoj sezoni Američke horor priče. Ona smatra da je Kardashianka uzela ulogu namijenjenu pravom glumcu. Međutim, Kim ima podršku tvorca serije.

 

"Kim je među najvećim i najsjajnijim televizijskim zvijezdama na svijetu i oduševljeni smo što joj možemo poželjeti dobrodošlicu u obitelj Američke horor priče. Emma Roberts i ja smo uzbuđeni zbog suradnje s njom. Halley Feiffer napisala je zabavnu, elegantnu i naposljetku zastrašujuću ulogu posebno za Kim, a ova je sezona ambiciozna i nije nalik ničemu što smo dosad radili", rekao je Ryan Murphy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.