Kendrick Lamar nastupit će na poluvremenu Super Bowla: "Izabrali su pravog"

Foto: EPA

Reper Kendrick Lamar (37) nastupit će na poluvremenu Super Bowla 2025. godine, prenosi Page Six. Apple Music i NFL objavili su ovu vijest na Instagramu uz fotografiju repera kako sjedi na nogometnom terenu ispred pozadine s američkom zastavom.

Velika utakmica održat će se u Caesars Superdomeu u New Orleansu 9. veljače 2025. Lamar je također podijelio vijest na društvenim mrežama uz video na kojem baca nogometne lopte na terenu. "Zovem se Kendrick Lamar i nastupit ću na Super Bowlu 59. Dolaziš li? Nadam se, idemo, ne bih želio da to propustiš. Vidimo se u New Orleansu", poručio je.

"Rap glazba i dalje je najutjecajniji žanr do danas. I ja ću biti tamo da podsjetim svijet zašto. Izabrali su pravog", poručio je reper.

Podršku mu pružio i Jay-Z

"Uzbuđeni smo što ćemo surađivati s Kendrickom, Roc Nationom i Apple Musicom kako bismo isporučili još jedan nezaboravan poluvremenski show. Kendrick neprestano dokazuje svoju jedinstvenu sposobnost da stvara trenutke koji odjekuju, redefiniraju i na kraju potresaju same temelje hip-hopa", rekao je Seth Dudowsky, glavna osoba za glazbu u NFL-u.

Reper Jay-Z također je izrazio svoju podršku reperu: "Kendrick Lamar je doista umjetnik i izvođač kakav se pojavljuje jednom u generaciji."

Podsjetimo, Lamar se pojavio kao gost na poluvremenu Super Bowla 2022. sa Snoop Doggom, Dr. Dreom, Eminemom, 50 Centom i Mary J. Blige.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.