Kelly iz Bračnih voda napunila je 48 godina, evo kako danas izgleda i što radi

Foto: Instagram/Getty Images

IAKO SU od emitiranja posljednje epizode prošle 22 godine, zanosna i glupasta Kelly Bundy je uloga po kojoj će glumicu Christinu Applegate publika zauvijek pamtiti. Zvijezda kultnog sitcoma "Bračne vode" jučer je napunila 48 godina, ali i dalje izgleda jednako dobro kao na početku karijere.

Nakon "Bračnih voda" Christina je karijeru ostvarila u još nekoliko televizijskih uspješnica, "Don't Tell Mom the Babysitter's Dead", "Mars Attacks!" ,"Wild Bill", "The Sweetest Thing" te u "Prijateljima" gdje je za ulogu Racheline sestre dobila i Emmyja.

Osim glume, Christina se bavila i plesom, a mnogi ne znaju da je bila jedna od osnivačica plesne skupine Pussycat Dolls.

Unatoč uspješnoj poslovnoj karijeri, privatni život ovu glumicu nije mazio. Prije 11 godina  dijagnosticiran joj je rak dojke koji je uspješno pobijedila napravivši dvostruku mastektomiju. Zbog teške bolesti ona danas zagovara vegetarijanstvo i zdrave načine prehrane. Iza sebe ima i dva propala braka, s glumcem Jonathanom Schaechom i glazbenikom Martynom LeNobleom s kojim ima kćer Sadie Grace.

Bez obzira na sve uspone i padove, Christina je i dalje aktivna u glumi, tako ju danas možemo gledati u novoj Netflixovoj uspješnici "Dead To Me".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.