Kći Ive Pukanića o ocu: Sjećam ga se kao vanserijske osobe, uvijek me nasmijavao

Foto: Nova TV

KĆI pokojnog novinara Ive Pukanića, Sara Pukanić, progovorila je o ocu 14 godina nakon njegove tragične smrti.

"Sjećam ga se kao jedne vanserijske osobe, vjerojatno ga ja previše idealiziram, ali bio je stvarno poseban, ne samo zato što je bio moj tata. On je osoba koja me uvijek znala nasmijati i s njim je uvijek bilo superzabavno", rekla je za IN Magazin.

Sara je završila studij novinarstva, no danas se uglavnom bavi fotografijom.

"Često puta razmišljam i zanima me što bi on rekao na moje fotografije, kako bi ih on komentirao. To me jako zanima", rekla je.

Sara Pukanić, kći preminulog Ive Pukanića sasvim iskreno o svojim fotografijama i ocu

Sara Pukanić ljubav prema fotografiji naslijedila je od oca novinara i fotografa Ive Pukanića. Njezine su fotografije intimne i emotivne, a svoje autentične radove trenutačno izlaže u u Galeriji Galženica. Jedna od serija fotografija posvećena je upravo ocu i majci. U razgovoru za IN Magazin otkrila nam je zašto uživa fotografirati žene, kakav je osjećaj stati pred objektiv te kako pamti oca Ivu.

Objavljuje IN MAGAZIN u Utorak, 8. veljače 2022.

U seriji fotografija snimala je i autoportrete u kojima sebe postavlja u ulogu oca fotografa i majke, modela s tih fotografija.

"To je bio težak proces i ja sam željela da bude težak, da mi roditelji postanu ponovo dio moje svakodnevice putem fotografije. Oni su i postali dio moje svakodnevice opet i mi smo se na neki način družili 7 mjeseci", ispričala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.