Kći Denise Richards iznijela teške optužbe, tvrdi da joj je život s majkom bio pakao

Foto: Instagram

SAM SHEEN, kći bivšeg glumačkog para Denise Richards i Charlieja Sheena, na društvenim mrežama objavila je video u kojem je iznijela optužbe protiv svoje majke i očuha Aarona Phypersa. 

Sam u videu koji je objavila na TikToku, a potom obrisala, govori kako je život s Denise i Aaronom bio pakao, piše Daily Mail.

"Prije godinu dana: zaglavljena u nasilnom kućanstvu, mrzila sam samu sebe, danima nisam jela ni spavala, bila sam depresivna, mrzila školu", kaže Sam na početku videa. 

"Sada: iselila sam se iz kuće iz pakla, doživjela sam duhovno buđenje, imam dvije mačke, sretno sam slobodna, volim sebe i odustala sam od srednje škole", dodala je. 

Pretpostavlja se da Sam sada živi kod Charlieja Sheena, iako to nije potvrđeno. Denise Richards još uvijek nije komentirala navode kćeri, dok se Charlie obratio medijima.

"Sam je nevjerojatna, bezuvjetno je volim kao i svu svoju djecu", kratko je poručio Charlie Sheen putem svog glasnogovornika. Dodao je i kako se pripremaju za GED (General Educational Development), odnosno testove koje učenici polažu kao alternativu američkoj srednjoj školi. 

Charlie Sheen bio je u braku s Denise od 2002. do 2006. godine. Izvor blizak Denise za Daily Mail je prokomentirao kako glumica nije kriva za iseljenje kćeri. 

"Denise je postavila normalna pravila koja bi postavio svaki roditelj. Ona je mama i postoje pravila. Sam ih nije htjela slijediti. Charlie nije podržavao provedbu Deniseinih pravila. On ima drugačiji pristup roditeljstvu i Sam je odlučila živjeti s njim. Denise jako voli kćer i tužna je zbog ove situacije", rekao je izvor. 

Nakon što se video proširio internetom, Sam ga je obrisala i objavila novi.

"Zbog vas ova aplikacija više nije sigurno mjesto. Izmorena sam i osjećam se kao da ću povratiti. Nisam znala da postoji toliko čudovišta iza ekrana", napisala je Sam. 

@samisheen

 

♬ Harness Your Hopes - B-side - Pavement
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.