Kći Billa Gatesa uskoro će diplomirati, a on joj je kupio poklon vrijedan 16 milijuna dolara

Foto: Instagram

BILL GATES "skupio" je gotovo 16 milijuna dolara za golemo imanje s konjima, na kojem bi njegova kći Jennifer trebala vježbati jahanje.

Jennifer Gates trenutačno studira na Stanfordu, no nakon diplome planira se posvetiti natjecanjima u jahačkim sportovima na najvišoj razini.

Brižni tata zato joj je kao poklon za diplomu kupio farmu s konjima u North Salemu, koja se proteže na 124 jutra. Prije četiri godine, Gates je potrošio 18 milijuna dolara na ranč u San Diegu, koji je kupio od fitness guruice Jenny Craig.

>>>Ovako izgleda život kad ti je tata Bill Gates: Kako žive djeca najpoznatijih multimilijardera<<<

Ipak, čini se da je dobro promislio isplati li mu se ta kupnja, no kako njegovu kćer opisuju kao jednu od najtalentiranijih jahačica mlađih od 25 godina, očito je da novac nije uzalud bačen. Jennifer se natječe za Evergate Stables, tim koji je stvoren za nju. U siječnju joj je Američka zaklada za jahanje uručila trofej Lionel Guerrand-Hermès te ju je opisala kao odličnu studenticu koja balansira između svoje jahačke karijere i studija ljudske biologije.

"Nakon diplome usredotočit će se na jahačku karijeru godinu dana, a potom planira upisati medicinu", stoji u obrazloženju nagrade.

>>>VIDEO Bill Gates probao je pogoditi cijene stvari koje kupuju "obični ljudi", evo kako je prošao<<<

Sama Jennifer izjavila je da se planira natjecati i "predstavljati svoju zemlju na što više natjecanja te učiti od drugih talentiranih jahača".

Jahati je počela sa šest godina, kad je s prijateljicom krenula na tečaj jahanja.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.