Kći Billa Gatesa otkrila detalje svog vjenčanja: "Svi gosti su se morali cijepiti"

Foto: Instagram

NAJSTARIJA kći Melinde i Billa Gatesa Jennifer Katharine Gates proteklog vikenda udala se za profesionalnog jahača, Egipćanina Nayela Nassara. Jennifer je za magazin Vogue otkrila detalje raskošne svadbe.

Na ceremoniji je bilo 300 uzvanika, a potrošeno je oko dva milijuna dolara. Jennifer je rekla kako je planiranje vjenčanja za vrijeme pandemije i u trenucima kada joj se roditelji razvode bilo izazovno.

"Bila je ovo izazovna godina, kako s pandemijom, tako i s našom obitelji koja prolazi kroz tranziciju. Ali ljubav nas jednih prema drugima bila je neprestana. Mogućnost proslave vjenčanja s najbližim prijateljima i obitelji bila je ostvarenje sna", rekla je Jennifer.

"Planiranje vjenčanja u vrijeme dok sam ja bila na rotaciji medicinskih škola i dok se Nayel pripremao za Olimpijske igre nije bila mala stvar", dodala je.

Jennifer je rekla kako je od svih gostiju zahtijevala da budu cijepljeni i da prije vjenčanja donesu negativan test na covid. 

"Donijeli smo odluku da svi gosti moraju biti potpuno cijepljeni i prije vjenčanja dobiti negativan rezultat testa. Također, na raspolaganje svojim gostima smo stavili i maske. Osjećamo se iznimno sretnima što se možemo sigurno okupiti sa svojim najmilijima. Znamo da drugi nemaju takvu sreću, pogotovo jer pandemija nastavlja pustošiti zajednice u SAD-u i diljem svijeta", objasnila je Gatesova najstarija kći. 

Jennifer je na vjenčanju nosila haljinu Vere Wang, a goste je zabavljao Coldplay. Prije glavne svečanosti u subotu, svadbeni vikend započeo je u petak islamskom ceremonijom vjenčanja Katb el Kitab, na kojoj je bila isključivo uža obitelj para.

"Naša glavna svečanost održala se u subotu. Bio je to lijep jesenski dan i upravo smo završili s fotografiranjem kad je počela padati kiša. Svečanost je omogućio dugogodišnji obiteljski prijatelj, a oboje smo napisali vlastite zavjete. Bio je to zaista poseban i intiman trenutak, bila je to lijepa večer i ostvarenje sna za nas oboje", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.