Kastratijeva cura o iskustvu u poljskoj bolnici: Bili su bahati, rekli su mi da šutim

Foto: Instagram

DJEVOJKA dinamovca Lirima Kastratija, Sinjanka Anđela Šimac, prije nekoliko dana rodila je djevojčicu. Planirala je roditi u Poljskoj, no, kako kaže, u zadnji čas se vratila u Hrvatsku.

"Kad dođeš negdje i platiš, onda očekuješ da su usluga i osoblje prema tebi uslužni i pristojni. Međutim, oni su prema nama od početka bili jako bahati. Nakon pola sata nisam osjećala ruku do lakta. Javila sam im da nešto nije u redu, a oni su mi na to rekli da bih trebala šutjeti", ispričala je Anđela o svom iskustvu u bolnici u Poljskoj za RTL Exkluziv.

"Počela sam plakati jer me boljela ruka. Lirim mi je tada rekao: 'Skupi stvari i izađi iz ove bolnice, idemo za Hrvatsku.' To su bile stvarno upitne minute i sekunde. Sve je bilo u redu kad sam došla, ali nakon dva, tri sata, nakon što smo se smjestili, počela sam osjećati bolove, pukla mi je plodna voda... Došli smo u zadnji čas", dodala je.

Otkrila je i zašto je svojoj djevojčici nadjenula ime Indiah.

"Čitala sam o putovanjima i vidjela sam Indiju. Došlo mi je na pamet da bi se moja kći mogla zvati Indiah. Tako je i ostalo. Lirimu baš i nije bilo drago u početku, nije se slagao, ali znala sam da ću pobijediti. On je želio da se zove Morena, Savanah, ali ja se nisam slagala", zaključila je Anđela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.