Kardashianka imala koronu, snimala se u krevetu: Povraćam, kašljem, prsa mi gore

Screenshot: Youtube

KHLOE KARDASHIAN otkrila je da je imala koronavirus. Vijest je potvrđena u najavi najnovije epizode showa Keeping Up With The Kardashians. 

Na snimci vidimo Khloe kako leži u krevetu i govori kako se osjeća. 

"Upravo sam saznala da imam koronu. Ostajem u svojoj sobi. Bit će dobro, ali zadnjih nekoliko dana mi je bilo jako loše", govori Khloe. 

Nešto kasnije Khloe je opisala i svoje simptome: povraćanje, kašljanje, drhtavicu, glavobolju za koju je istaknula kako je drugačija od migrena koje inače dobiva. 

"Prsa mi gore dok kašljem", rekla je. 

U najavi se pojavljuju i njena sestra Kim Kardashian, kao i njihova majka Kris Jenner. 

"Zabrinuto čekamo rezultate da bismo vidjeli ima li Khloe koronu. Intuicija mi govori da je ima jer je jako bolesna. Bojim se za nju jer vidim da se ona sad boji i da je jako nervozna", rekla je Kim.

Bitno je napomenuti da se epizode showa snimaju unaprijed te da su sad objavljene snimke nastale prije nekoliko mjeseci.

Inače, ovih je dana u centar pozornosti došla Kim Kardashian koju su mnogi napali nakon što je objavila fotke s raskošne proslave svog 40. rođendana koja je bila organizirana na privatnom otoku, a uzvanici nisu nosili maske ni vodili računa o fizičkoj udaljenosti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.