Kako izgleda spoj craft piva i ukusne hrane? Saznajte ovog petka u ReUnionu

Foto: Press

REUNION restoran hotela Canopy by Hilton je na zagrebačkoj gastronomskoj sceni prepoznatljiv po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina, craft piva i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od svježih namirnica.

Ovog petka, 12. travnja u 20 sati, najavljuju posebnu tematsku večeru, koju priprema glavni chef ReUnion restorana Marinko Topalović uz podršku svog tima, a cijena menua od pet slijedova uz craft piva je samo 290 kuna.

Uparivanje craft piva I ukusne hrane, ReUnion restoran, petak, 12. travnja u 20 sati

Chicharon & Pivski mlinci

5th Element ABA; Pivovara Daruvar

----o----

Rižoto s dimljenom cvjetačom, confitirani pačji batak sa čipsom pačje kožice

Pozoj; Zmajska pivovara

-----o-----

Vongole poširane crnim pivom Porter Zmajsko sotirane na beurre noisette i korici limuna

Citrus IPA; Garden Brewery

-----o-----

Creekstone goveđi Black Angus Flank odrezak u lardu

Rosti od krumpira s pečenim maslinama

Salata od mladog luka s vrhnjem

RIS; Zmajska pivovara

-----o-----

Tart od tamne  čokolade, tostirani kakaovac

Chocolate & Peanut Butter Stout

Garden Brewery

Cijena po osobi 290 kn

Više informacija možete dobiti u restoranu ReUnion, Ulica kneza Branimira 29, Hotel Canopy by Hilton Zagreb, na e-mail adresi fdsupervisor@canopyzagreb.com ili na broj telefona 01 4559 518.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.