Juričan uputio prijedlog guverneru HNB-a: "Predlažem kovanicu Milana Bandića"

Foto: N1/Dario Juričan

DARIO JURIČAN predložio je svoj dizajn kovanice eura.

"Vujčiću, daj nam Bandića", obratio se guverneru HNB-a. "Dobri moj guverneru Vujčiću! S obzirom na to da vam hitno treba reparirana kuna šaljem vam prijedlog rješenja! Kovanica predstavlja drugog najvažnijeg Hrvata – Milana Bandića", predlaže Juričan.

"(Osobno raspolažem pravima na tu fotografiju: Početak suđenja na Županijskom sudu u Zagrebu, a dodao sam i hrvatski pleter, da se ne baci!) Spoj je on BiH i Hrvatske, Ustavnog suda koji ga je oslobodio i Uskoka koji ga je ganjao; spoj je to HDZ-a s kojim je partnerevao i SDP-a u kojem je počeo. Uz sve to umro je dok je divanio o visibabama, a pokopan je uz velike počasti na rubu groblja, bez spomenika; na mjestu gdje ga svaki đukac može popišat", piše dalje.

"Sve silnice XX/XXI st. lome se na tom znamenitom Hrvatu! Sam Plenković, stečajni upravitelj HDZ-a i Hrvatske proročanski je zborio: 'Sve je to sintetizirano u ovih nekoliko kovanica'. Razmišljao sam da na kovanicu ide Franjo Tuđman, ali njemu nitko ni na sprovod nije došao iz EU-a, a i nezgodno je sakrivao svoju štednju... Dobri guverneru Vujičiću, kao što vidite od krađe kune, samo vas Bandić spašava!

Kome šaljem račun?" zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.