Josipović se pohvalio na Facebooku: "Bilo je puno parodija na spot, ali najbolja je mala Eleni"

Screenshot: Facebook

BIVŠI hrvatski predsjednik Ivo Josipović nije je proslavio na nedavno održanim izborima, no njegovi spotovi izazvali su pravu lavinu reakcija - kao i parodija na istu temu.

"Da smo dobili glasova, koliko smo dobili pohvala ili pokuda za naš anti-spot, imali bismo dvotrećinsku većinu u Saboru", poručio je Ivo Josipović na svojem službenoj Facebooku.

"Bilo je i puno parodija na spot. Ali, najbolju alternativnu izvedbu ostvarila je mala Eleni Mavrinac iz Rijeke. Jučer sam imao čast i osobno upoznati malu Elenu i njenu mamu Jelenu koja nam je poslala snimku", dodao je Josipović koji je i objavio video slatkice koja je udarala u ritmu te uzvikala "Naprijed Hrvatska". 

Eleni Mavrinac u spot

Da smo dobili glasova, koliko smo dobili pohvala ili pokuda za naš anti-spot, imali bismo dvotrećinsku većinu u Saboru! :-)Bilo je i puno parodija na spot. Ali, najbolju alternativnu izvedbu ostvarila je mala Eleni Mavrinac iz Rijeke. Jučer sam imao čast i osobno upoznati malu Elenu i njenu mamu Jelenu koja nam je poslala snimku. Pogledajte!

Posted by Ivo Josipović on Sunday, December 6, 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.