Još uvijek nemaš haljinu i cipele za maturalnu večeru? Index ima rješenje!

MATURANTICA si, a još nisi nabavila haljinu i cipele za svoju maturalnu večeru? Ostalo ti je svega još nekoliko tjedana, a muka te hvata od same pomisli na besciljno lutanje gradom u potrazi za savršenim modelima? Index ima rješenje!

Drugu godinu za redom, u suradnji s vrhunskim domaćim dizajnerima i estetskim stručnjacima, Index je otvorio veliki natječaj za sve maturantice koje uz malo truda i puno sreće žele zablistati na svom maturalnom plesu! U natječaju mogu sudjelovati sve maturantice koje nam pošalju svoje podatke i fotografiju. Nepotpune prijave nećemo uzimati u obzir.

Pobjednicu očekuju brojne nagrade - dan u beauty centru Božica (koji će se pobrinuti za savršenu frizuru i make up), haljina poznate dizajnerice Matije Vuice te cipele Ledenko. Na maturalnu večeru pobjednica, kao što to i priliči Kraljici, odlazi u luksuznoj limuzini tvrtke Limuzine.hr, a Index će se potruditi da svaki korak pripreme, kao i vrhunac proslave, bude zabilježen našom kamerom!

Nisi sigurna što te očekuje? Pogledaj kako je bilo prošlogodišnjoj pobjednici, a potom prihvati izazov - započni maturalnu avanturu pred Indexovim kamerama i ispuni prijavnicu!

I.M.
Foto: Ilustracija

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.