John Travolta pohvalio se uspjehom svoje kćeri: Tako sam uzbuđen

Foto: Instagram

ELLA TRAVOLTA, kći glumca Johna Travolte, objavila je svoju prvu pjesmu pod nazivom Dizzy. Kako bi joj pružio podršku, Travolta je vijest o pjesmi podijelio i na svojim društvenim mrežama te potaknuo pratitelje da poslušaju njezinu pjesmu. 

21-godišnjakinja se nakon objave pjesme videom javila na Instagramu te napisala da je jako sretna zbog svog uspjeha. 

"Tako sam sretna i uzbuđena što mogu reći da je moj prvi singl Dizzy konačno izašao! Prošlo je dugo vremena, ali sam još uvijek ona 14-godišnja čudna djevojka u srcu i volim što sam takva", napisala je Ella u objavi na Instagramu u kojoj je otpjevala dio pjesme. 

Njezin otac, glumac John Travolta je isti videozapis podijelio na Instagramu i napisao da je jako uzbuđen zbog Elline pjesme. 

"Tako sam uzbuđen zbog Elle! Njezina prva pjesma Dizzy je upravo objavljena!" napisao je u objavi na Instagramu. 

Iako se pjesma trenutno još uvijek ne nalazi na YouTubeu, Elli su se u komentarima javili pratitelji koji su je poslušali na drugim platformama. 

"Prekrasna pjesma", "Odlična je! Čestitke!", "Jako mi se sviđa ova pjesma. Prekrasna je!", "Prava superzvijezda u nastajanju! Kakav glas, bravo Ella! Ponosimo se tobom", "Kakav glas, bravo!", "Bravo, bravo, bravo!" neki su komentari. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.