J. Lo kada ju je prvi put netko prepoznao u javnosti: "Bila sam izbezumljena"

Screenshot: Youtube

JENNIFER Lopez (54) prisjetila se vremena kada su je prvi put prepoznali na ulici. U intervjuu za Variety je ispričala da je bila izbezumljena tim iskustvom. Njezina prva velika uloga je bila u filmu Selena gdje je glumila pjevačicu Selenu Quintanillu. Tada je shvatila kolika je zapravo slavna ličnost.

"Tada sam na neki način postala slavna. Radila sam na televiziji i već sam snimila nekoliko filmova, ali sa Selenom sam dosegla novu razinu slave. Sjećam se da sam hodala ulicom i da me netko zvao imenom. Mislila sam da je to netko tko me poznaje. Okrenula sam se i pogledala čovjeka, no nisam ga poznavala", kazala je i otkrila da je bila šokirana tim iskustvom. "Bila sam izbezumljena", kaže. 

Iako je tada bila poprilično zbunjena, danas cijeni takve interakcije. "Bilo je to razdoblje prilagodbe za mene. Nekako se navikneš i prigrliš to i vidiš to kao način izražavanja ljubavi", rekla je. Lopez je zbog svoje glumačke izvedbe u Seleni postala prva latinoamerička glumica koja je zaradila milijun dolara za ulogu, a zbog svoje glume je dobila pohvale kritike te nominaciju za Zlatni globus. 

Odala počast Seleni: "Čast mi je glumiti je"

Nakon 25. godišnjice filma 2022., Lopez je odala počast preminuloj meksičkoj pjevačici i projektu na Instagramu podijelivši pregršt starih fotografija i videozapisa na kojima se pojavljuje uz Seleninu obitelj u Oprah Winfrey showu 1997. godine.

"Kakav vrlo poseban dan. Danas slavimo i poštujemo Seleninu ostavštinu i glazbu. Ovaj mi film toliko znači... Selena i njezina obitelj mi toliko znače i bila sam sretna što sam odabrana da je glumim. Nikad u životu neću zaboraviti ovo vrijeme i čast mi je kao umjetnici biti dio magije ovog filma", napisala je na Instagramu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.