Jessica Lange, zvijezda filma "King Kong", nastradala na stepenicama vlastite kuće

JESSICA LANGE, glumica koja se proslavila ulogom u remakeu "King Konga", prevezena je u bolnicu nakon što je pala na stepenicama svoje kuće u Minnesoti. Glumica koja pripada staroj gardi Hollywooda slomila je ključnu kost, natukla rebra i zaradila nekoliko posjekotina na glavi.

Jessica je jako osjetljiva na filmske kritike

"Jessicin oporavak dobro napreduje. Liječnicu su optimistični i očekuje se da ovaj pad neće ostaviti trajne posljedice na njoj", poručila je njezina glasnogovornica. Je li uzrok pada tek puka nespretnost glumice ili nešto ozbiljnije, glasnogovornica nije otkrila, ali obznanila je kako bi se Jessica trebala ubrzo vratit na filmski set i nastaviti sa snimanjima. Karijera iz koje su pronikle mnogobrojne značajne uloge i čak dva Oscara te četiri Zlatna globusa, zaista je fascinantna. Budući da je kao još nezrela glumica započela karijeru i to s blockbusterom, Jessica je bila podložna oštrom nožu kritičara koji su jedva dočekali da joj ga zabiju u leđa.

Naime, nakon što je "King Kong" pušten u distribuciju, o Jessici se pisalo isključivo u lošem kontekstu te su je te kritike dotukle do te mjere da je odlučila prekinuti svoju, tek započetu, karijeru. No na svu sreću, nakon tri godine pauziranja vratila se na veliko platno, što se kasnije uspostavilo kao pravi odabir, a to dokazuju i mnogobrojne nagrade koje je primila. 

S.C.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.