"Jesenski hit": Dva domaća benda snimila pjesmu koju ćete čuti na svakoj zabavi

Foto: Press

DA KONKURENCIJE između njih nema, bendovi Mejaši i Vigor dokazali su zajedničkom pjesmom "Suzana", iza koje stoje Denis Dumančić, Branimir Mihaljević i Valerija Đurđević. "Novi jesenski hit", kako ga nazivaju, snimljen je jedno nedjeljno jutro nakon nastupa oba benda jer im je zbog prepunog rasporeda jedino taj termin odgovarao.

"Ne stajemo od posla, a zato i kod nas nema puno filozofije. Dobro se svi poznajemo, puno radimo skupa na terenu, a volimo se i družiti. Znamo točno što publika želi, zbog čega nas voli i kakve pjesme želi od nas čuti. Ljudi očekuju provjereni recept za zabave na kojima sviramo i zato toliko masovno i dolaze na naše koncerte. Ne smatramo se konkurencijom nego, naprotiv, prijateljima i dobrim kolegama", ispričao je Mario Roth, pjevač osječke grupe Vigor.

Nakon što su tamburaši u starkama Mejaši na društvenim mrežama obznanili ime nove pjesme, brojne obožavateljice su ih obasipale pitanjima hoće li biti opjevano i njihovo ime.

"Naša 'Zorica' nije uopće ljubomorna. Ne smeta joj što će i nas i publiku od sad u zoru buditi 'Suzana'. Jako je samosvjesna i mlađoj nasljednici želi da ima barem upola klikova od nje", našalio se Edo Drakulić, pjevač benda Mejaši.

Mejaši priznaju da su, iako je "Suzana" čak godinu dana čekala u ladici, znali da je žele opjevati u duetu s dečkima iz Vigora.

"Mislim da je bilo pitanje vremena kad ćemo napraviti zajedničku pjesmu uz koju će narod uživati kao i mi prilikom stvaranja i drago mi je da je to baš sada", rekao je Nikola Bosilj iz Mejaša.

Momci su taktički izbjegli pojavljivanje "Suzane" u spotu, kako bi se svaka djevojka u publici mogla poistovjetiti s pjesmom.

"Tko prvi pronađe Suzanu u publici, njegova djevojka", zaključuje Mario Roth, pjevač osječke grupe Vigor. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.