Nakon Lepe Brene, i Jelena Rozga u "Tesnoj koži": Potrudit ću se da sve bude "kako Bog zapovida"

JELENA ROZGA pojavit će se u novom nastavku "Tesne kože", a prije nje u istom je filmskom serijalu glumila i Lepa Brena. Prvi dio kultne srpske komedije snimljen je 1982. godine. Priča prati svakodnevicu jedne obitelji. Splitska pjevačica glumit će samu sebe, a otkrila je za Index kako je došlo do suradnje te što očekuje od snimanja filma.

"Rekli su da sam normalna i simpatična"

"Producentska kuća me pozvala na razgovor, gledali su moje nastupe na YouTubeu, pogotovo ove posljednje, ovaj dokumentarac koji sam radila o svojim početcima i obavili smo prvi razgovor. Nakon njega su rekli da me definitivno žele u filmu, svidjela sam im se. Rekli su da sam normalna i simpatična, a meni je to super. Ja glumim Jelenu Rozgu, sebe, dite iz Splita. Ljudi će me upoznati kakvu me još ne znaju, Jelenu s obitelji, prijateljima, što je meni baš super", izjavila je Rozga.

"Dat ću sve od sebe da to bude kako Bog zapovida"

"Nemam tremu zbog toga jer ću sa snimanjem početi tek sredinom siječnja sljedeće godine, prije ne mogu zbog obaveza. U 12. mjesecu idem na turneju, a dobro ću se pripremiti za sve. Dobila sam scenarij, planiram stvarno temeljito sve pripremiti. Puno će mi pomoći ekipa filma i, nadam se, glumci. Potrudit ću se, dati sve od sebe da to bude `kako Bog zapovida`", nastavila je Jelena.

"U Beogradu je bilo lijepo, nakon druge pjesme više nitko nije sjedio"

Nedavno je održala i samostalni koncert u Beogradu, a tamošnjom publikom je jako zadovoljna. "Bilo je jako lijepo, zadovoljna sam, sve je bilo puno, a nakon druge pjesme nitko nije sjedio. I tako je to potrajalo do kraja koncerta. Posebno mi je drago jer su svi znali moje pjesme, one s moja dva samostalna albuma", ispričala je pjevačica. Ima dogovoren nastup i za Novu godinu, koju će dočekati u Dubrovniku, gdje se i večeras nalazi. "Za Novu ću biti u Dubrovniku, i sad sam tu. Imamo večeras jedan lijepi koncert, lijepu priču, humanitarni koncert za djecu. Tu su i Stavros, Jole, Halid, napravit ćemo nešto lijepo", zaključila je Jelena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.