Jelena Pajić dobila emisiju u terminu u kojem se 25 godina vrtjela Globotomija

Foto: Facebook

HRT je otkrio što će emitirati umjesto radijske emisije Globotomija koja je prošlog tjedna ugašena nakon 25 godina emitiranja. Riječ je o emisiji Faca s placa na kojoj radi Jelena Pajić.

"Spremamo se... S vama smo iz srca Zagreba uživo na valovima HR2, a dijelom i u video streamu na FB-u. Faca s placa počinje u 10!", objavljeno je na Facebook profilu HR2, no sudeći po komentarima - slušatelji nisu sretni.

Spremamo se... S vama smo iz srca Zagreba uživo na valovima HR2, a dijelom i u video streamu na FB-u. Faca s placa počinje u 10!

Objavljuje HR2Petak, 15. rujna 2023.

"Zašto moramo ovo slušati, za javljanje s Dolca je tu Radio Sljeme, zašto netko u Dubrovniku ili Rijeci mora slušati javljanje s Dolca, ovo nije ni do koljena Globotomiji, svaka čast povratnici na HR2, ali ne znam zašto je time zaslužila svoju emisiju i zamijenila Mirka Fodora i Andru Tomovića... Vratite Globotomiju", "Svaka čast svima vama, ali vratite nam Globotomiju!", "Super, ali u nekom drugom terminu, nama vratite Globotomiju!", "Ovo umjesto Globotomije??? Ugasila sam radio", "Ne valja ovo ništa, pranje mozgova", samo su neki od mnogobrojnih komentara nezadovoljnih slušatelja.

Podsjećamo, Jelena Pajić vratila se na HRT proljetos, nakon što je napustila RTL gdje je bila pet godina. Prije RTL-a na HRT-u je provela 13 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.