Jedna fotka joj je promijenila život: Snimili je kako prosi na ulici, a danas je uspješan model

Foto: Instagram/Facebook

FOTOGRAF Topher Quinto Burgoss je 14. svibnja 2016. na ulici grada Lucena primijetio 12-godišnju djevojčicu kako prosi i taj prizor zabilježio na fotografiji.

Nije ni slutio da će ova fotka mladoj Riti Gavioli iz korijena promijeniti život, a dvije godine kasnije Rita je uspješna manekenka koju na Instagramu prati gotovo sto tisuća ljudi.

Nakon što je podijelio fotografiju na svom Facebooku, brzo se proširila društvenim mrežama, a ljudi su sa svih strana nudili pomoć mladoj ljepotici.

"Bili smo opsjednuti njenom ljepotom", ispričao je fotograf.

Rita, koja je prosila kako bi pomogla svojim siromašnim roditeljima da prehrane obitelj, isprva se uplašila tolike pozornosti.

"Bojala sam se da ću imati problema s policijom i da će me uhititi zbog prosjačenja", ispričala je za Inquirer.

No umjesto problema sa zakonom, njena neočekivana popularnost donijela je financijsku pomoć njenim roditeljima koji osim nje imaju još petero djece.

"Jedemo jednom dnevno. Jednostavno si ne možemo priuštiti tri obroka na dan. Riža i meso za nas su luksuz", ispričala je jednom prilikom njena majka Marita.

Ubrzo nakon objave fotke Rita je dobila veliku pozornost medija i pojavila se u filipinskoj verziji Big Brothera što joj je pomoglo da stekne veliku popularnost.

Zahvaljujući svojoj ljepoti uspjela se izvući iz neimaštine.

"Dobro se sjećam dana kad su me slikali. Bila sam pomalo uplašena i tužna jer nisam znala što će se dogoditi", napisala je ispod jedne objave na Instagramu.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.