Jedan su od najtajanstvenijih i najdugovječnijih holivudskih parova, vole se od 1996.

Foto: EPA

HOLIVUDSKI par, glumica Julianne Moore i redatelj Bart Freundlich ove godine slave 20 godina braka iako je njihov ljubavni odnos započeo puno ranije. Slove za jedan od najtajanstvenijih parova na svjetskoj sceni.

Svoj privatni život čuvaju podalje od javnosti. Tek ponekad se zajedno pojave na javnim događanjima, a zaista rijetko govore o svom odnosu. Nedavno su se pojavili na Tjednu mode u Milanu i oduševili sve obožavatelje.

Kako je započela njihova ljubavna priča?

Julianne i Bart uspjeli su savladati sve prepreke i postati jedan od najdugovječnijih parova u Hollywoodu. Ljubavna priča ovog para počela je 1996. godine. Upoznali su se dok je on režirao film the Myth of Fingerprints, u kojem ona ima glavnu ulogu.

Kada su se upoznali, ona je imala 35, a on 26 godina. Zbližili su se sasvim neočekivano, a privlačnost među njima samo je rasla. Julianne je ranije rekla da je tajna uspješnog braka u tome da obje strane žele biti u tom braku. I uvijek, kaže, mora postojati balans. Tvrdi da je vidjela mnoge brakove kako propadaju jer jedna osoba zapravo nije bila spremna biti u braku. 

Sasvim običan par

Zabava je za nju jako bitna. Kaže da iako se na braku treba puno raditi, bitno je i da se par zajedno zabavlja i smije. "Ključno je pronaći nekoga tko vas zaista nasmijava. Ako vas ne nasmijava, odnos se može zakomplicirati", kazala je Julianne u Drew Barrymore Showu. Primjerice, Julianne i Bart obožavaju zajedno gledati filmove i igrati igrice. Tako oni provode zajedničko slobodno vrijeme.

Par ima dvoje djece, 21-godišnju kćer Liv te 25-godišnjeg sina Caleba. Oboje slijede njihove stope i ušli su u filmski svijet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.