Jedan slučajan poziv otkrio joj je prljavu tajnu koju je zaručnik godinama skrivao od nje

Foto: Facebook

NIKAD nije lako saznati da nas vara osoba s kojom smo namjeravali provesti život, no Vikkie Kenward je to otkrila na najgori mogući način.

Njen je zaručnik, naime, godinama koristio usluge prostitutki, a pitanje je bi li ona ikad saznala za to da ju tijekom jednog "druženja" nije slučajno nazvao.

Nakon što ga je čula kako se seksa s drugom ženom, odlučila je provjeriti pozove i shvatila da redovito zove lokalnu eskort službu.

Par se zaručio u listopadu 2014., a Vikkie je tek ove godine posumnjala u njegovu vjernost.

"Kad smo se zaručili bila sam najsretnija žena na svijetu. Dogovorili smo se da ćemo svaki novčić štedjeti za vjenčanje, a on je umjesto toga novac trošio na prostitutke. Bila sam zgrožena", ispričala je ona za The Sun.

Kad ga je prozvala za prevaru, molio ju je da jednostavno sve zaboravi, no kad je shvatila da je potrošio više novca na susret s prostitutkom nego na njen zaručnički prsten povratka više nije bilo.

"Pokušao me uvjeriti da je dobro što me varao s prostitutkama jer je to bio samo seks koji mu ništa nije značio", rekla je Vikkie koja je nevjernog zaručnika napustila i sad je u potrazi za novom ljubavi.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.