Jedan od najdugovječnijih parova u Hollywoodu proslavio 35. godišnjicu braka

Foto: Instagram

GLUMAČKI par Michael J. Fox i Tracy Pollan proslavili su 35. godišnjicu braka. "35 godina smijeha, življenja, slušanja i ljubavi prema tebi, Tracy Pollan. Hvala ti na svemu. Zauvijek tvoj, Mike", napisao je glumac uz njihovu staru fotografiju. 

Tracy je Michaelu javno poručila: "35 godina! Sretna ti godišnjica, ljubavi. Za mnoge lude avanture pred nama. Ne mogu te voljeti više od onog što te volim."

Zaljubio se u nju nakon što ga je izvrijeđala

Njihova ljubavna priča započela je još 1985. za vrijeme snimanja serije Obiteljske veze, no ljubavnu vezu započeli su dvije godine kasnije jer su oboje bili u braku kad su se upoznali. Fox se u Tracy zaljubio nakon što ga je - izvrijeđala.

"Nikada nitko tako prije sa mnom nije razgovarao. Rekla mi je da sam prokleti šupak, jer sam primijetio i komentirao da ima zadah po češnjaku. Ta joj primjedba nikako nije sjela pa sam dobio porciju vrijeđanja i tada sam se počeo u nju zaljubljivati", otkrio je jednom prilikom.

Kad su započeli vezu, nisu bili slavni kao što su danas.

"Kada smo započeli vezu, bili smo jako siromašni. Ponekad bismo ukrali džem i maslac od kikirikija u nekom od dućana i to bi nam bila jedina hrana. Bilo je teško, a onda sam u relativno kratkom vremenu postao slavan i velika filmska zvijezda.

Bilo je to zaista ludo putovanje i ovih naših zajedničkih 35 godina su najbolje u mom životu. Jedan drugome dajemo prostora i za pogreške, a to je jako bitno u odnosu", prisjetio se Fox.

Vjenčali su se 1988. 

Prvi put u javnosti pojavili su se u rujnu 1987. na dodjeli nagrade Emmy koju je on dobio za ulogu u seriji Obiteljske veze i ubrzo ju je zaprosio. "Nikada nisam dvojio da će pristati, jedino me brinulo kada ćemo i gdje organizirati vjenčanje, a da ostane u tajnosti. I nismo uspjeli. Bilo je to potpuno ludilo", prisjetio se glumac.

Vjenčali su se 26. srpnja 1988., a u braku su dobili četvero djece, 33-godišnjeg Sama, 28-godišnje blizanke Schuyler i Aquinnah i 21-godišnju Esmé. Godine 1991. Michaelu je dijagnosticirana Parkinsova bolest, neizlječivo degenerativno stanje središnjeg živčanog sustava koje s vremenom utječe na motoričke funkcije. Tada je imao samo 29 godina, a s tom se bolesti bori i danas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.