James Kambewa: Zar Madonna ima veća prava na moju kćer samo zato što je bogata?

JAMES KAMBEWA, biološki otac malene Mercy, djevojčice iz Malavija koju je prošle godine posvojila Madonna, propustio je susret sa svojom kćeri tijekom njezina posjeta rodnom gradu proteklog vikenda.

Naime, Madonna je proteklog vikenda posjetila Malavi kako bi postavila kamen temeljac za gradnju 15 milijuna dolara vrijedne škole za djevojčice. Kraljica popa je u Afriku doputovala u pratnji svoje djece, među kojima je bila i 4-godišnja Mercy, koja se trebala susresti sa svojim ocem. Međutim Kambewa je nedavno emigrirao u Južnu Afriku u potrazi za boljim životom.

"Nadam se da ću zaraditi dovoljno da budem dobar otac svojoj kćeri"

Trenutno radi u jednom trgovačkom centru i nada se kako će skupiti dovoljno novaca da svoju kćerkicu posjeti u londonskom domu slavne pjevačice. "Sada sam u Južnoj Africi i puno više zarađujem. Želim iskoristiti taj novac kako bih bio bolji otac svojoj kćeri", izjavio je za britanski Daily Mirror. "Štedim novac kako bih mogao posjetiti svoju kćer u njezinom novom domu u Londonu. Naravno, ako mi to njezina nova majka dopusti. Znam da je avionska karta skupa, ali je žarko želim vidjeti", rekao je 25-godišnji Kambewa i dodao kako mu svakog dana "srce plače za kćeri" te da je svjestan kako je Madonna bogata, ali je Mercy ipak njegova kći.

"Možda ću jednoga dana moći angažirati odvjetnika i na sudu se boriti za svoju Mercy"

Kambewa je prošle godine sudskim putem pokušao zadržati skrbništvo nad svojom kćeri, međutim od te je bitke odustao samo dva mjeseca kasnije. Danas se nada kako će moći ponovno tužiti kraljicu popa i vratiti kući svoju kćer. "Možda ću jednoga dana imati dovoljno novaca da angažiram dobrog odvjetnika koji će cijeli slučaj odvesti na sud. Zašto Madonna ima veća prava od mene, ja sam Mercyn biološki otac, iako je djevojčica bila kod nje posljednjih godinu dana", dodao je Kambewa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.