Izlazi s 40 godina mlađim muškarcima: "Seks je puno bolji, a mlade cure su ljubomorne na mene"

Foto: Google+

ZNANSTVENICI godinama tragaju za čarobnim sastojkom koji će zaustaviti starenje, a ova žena tvrdi da ga je našla i da je njena tajna hodanje s mlađim muškarcima.

Iako Laila Gledhill izgleda kao da joj je četrdeset, svoj četrdeseti rođendan proslavila je prije 23 godine, a u međuvremenu joj se dogodilo puno toga.

Bila je udana za dvadesetdvogodišnjeg vojnika, zaručena za dvadesetsedmogodišnjaka, a danas je u vezi sa studentom.

Laila tvrdi da je do sad bila s preko trideset mlađih muškaraca, a upoznaje ih preko web stranice ToyBoyWarehouse ili u izlascima.

"Nikad mi nije pristupio muškarac stariji do četrdeset. Afere s mladim dečkima me čine mlađom i daju mi životnu radost", rekla je za Daily Mail.

Smatra da je i tajna njenog dobrog izgleda upravo u njima.

"Mlađi muškarci starije žene tretiraju s poštovanjem, smatraju ih privlačnijima i iskreno uživaju u njihovom društvu, a seks je toliko bolji. Stariji muškarci imaju emocionalnu prtljagu i pivske trbuhe. Zašto bih željela biti sa šezdesetogodišnjakom kad mogu imati nekog u dvadesetima?", pita se Laila.

Također je otkrila da su i mnogo mlađe žene često ljubomorne na nju.

"Komentiraju moj izgled tvrdeći da sam sigurno jako naborana ispod odjeće", kaže.

Ispričala je da je njen prvi brak bio prilično konvencionalan. Udala se kad joj je bilo 27 za svoju prvu ljubav Marcusa koji je bio samo dvije godine mlađi od nje, a ostavio ju je nakon četrnaest godina braka zbog mlađe žene.

"Rekao mi je da sam prestara za njega. Odmah sam znala da postoje mlađi muškarci koji će me znati cijeniti", rekla je.

Samo nekoliko tjedana nakon razvoda upoznala je dvadesetjednogodišnjeg vojnika Davida i s njim započela vezu.

"Marcus me ubrzo zvao i molio da se pomirimo, ali rekla sam mu da je prekasno za to i da sam našla nekog mlađeg od njega. Razvod od Marcusa i veza s Davidom je bila prava prekretnica u mom životu. Shvatila sam da se ne moram zadovoljiti vezom s nekim samo zato što smo istih godina", objasnila je.

Ona i David su se preselili u Njemačku i proveli pet godina u braku, ali su se na kraju razveli jer ju njegova obitelj nije prihvaćala.

Nakon drugog razvoda nastavila se viđati s muškarcima u dvadesetima i smatra da bi to trebale činiti i druge žene njenih godina.

"Starije žene su već postigle sve u životu. Imamo dobre poslove i dobre prijatelje, ne moramo pristajati na manje. Možemo birati", zaključuje Laila.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.