Izgubio vjenčani prsten, par mjeseci kasnije roniteljica ga slučajno pronašla na ribi

RONITELJICA je slučajno pronašla vjenčani prsten koji je mladoženja izgubio tijekom ronjenja, i to na ribi.

Suzie Quintal i njezin suprug Nathan Reeves, koji žive u australskom Queenslandu, bili su u posjetu otoku Norfolk tijekom božićnih praznika. Tijekom plivanja Nathan je izgubio prsten i već je izgubio svaku nadu da će ga pronaći sve dok ga ovaj tjedan mještanka Susan Prior nije uočila na ribi tijekom ronjenja.

Kaže kako je čula priču o paru koji je izgubio prsten na Norfolku i čak ih je uspjela pronaći preko Facebooka. Kaže kako ju je prizor prstena na ribi zabrinuo. "Metal se može ukloniti samo hvatanjem ribe u mrežu i nježnim uklanjanjem", rekla je.

"Riba se zasad čini u redu, no kako raste, prsten će se urezivati u nju."

Suzie kaže kako je njezin suprug dugo tražio prsten, no bez uspjeha. "Uvijek mu govorim da ga skine prije plivanja. Izgubio ga je dan prije naše druge godišnjice braka", kazala je za Daily Mail Australia.

Kad nisu uspjeli pronaći prsten, lokalci na otoku odlučili su im pomoći, a neki su prsten tražili i detektorom za metal. Nije mogla vjerovati kad je čula da je prsten uočen nekoliko mjeseci kasnije.

"Nisam mogla vjerovati. Imam nekoliko prijatelja na otoku koji su uvjereni da će ga pronaći", dodala je. "Supruga mi to uopće ne brine. Ne razumije oko čega je strka. Mene samo brine jadna ribica."

Quintal i njezin suprug sad čekaju hoće li njihovi prijatelji na otoku uhvatiti ribu i osloboditi je te im vratiti prsten.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.