Izgubili kile, našli ljubav: Kako su se zaljubili pobjednik Života na vagi i nesuđena časna sestra

Foto: RTL

KAD SU se Dorian Crnković i Ivana Stapić prijavljivali u Život na vagi plan im je bio samo smršavjeti, a nijedno od njih nije ni pomišljalo da će za pet mjeseci biti sretno zaljubljeni.

"Od početka mi je Dodo bio velika motivacija, istih smo godina, sličnih interesa, njemu sam se mogla požaliti za sve i postali smo pravi prijatelji. Nakon što sam izašla iz kuće prekinula sam vezu sa svojim tadašnjim dečkom, shvatili smo da nam odvojenost nije išla na ruku i to je bilo to. Nakon što je i Dodo izašao iz kuće, našli smo se, šetali, popričali i shvatili da bismo mogli pokušati zajedno", rekla je Ivana.

Dorian, koji je nakon finala bogatiji za djevojku, ali i 150.000 kuna priznaje da je simpatije osjećao još u samoborskoj vili.

"Ivana mi se već u showu počela sviđati, ali tamo se ništa nije dogodilo, nego kada smo izašli van. Našli smo se, pričali i shvatili da smo stvoreni jedno za drugo. Zajedno smo vježbali, hodali po Marjanu, hodali po Jarunu, vozili bicikle, a po danu smo prehodali minimalno po 20-30 km", rekao je za RTL.

Zasad su u vezi na daljinu, no to im ne predstavlja problem.

"Malo je on u Splitu, malo ja u Zagrebu i lijepo nam je. Idemo pomalo i ne zamaramo se previše", rekla je Ivana.

Dio osvojenog novca strojarski tehničar iz Zagreba planira potrošiti na njihovo zajedničko putovanje. Ivana je studentica teologije, a provela je godinu dana u samostanu jer je, kaže, osjećala poziv od djetinjstva. No, odustala je u trenutku kada je shvatila da joj život prolazi dok je ona u samostanu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.