Iza Ene je ostala novorođena kćerkica koja je danas ista svoja prelijepa majka

Foto: Facebook

U AUTOMOBILU u kojemu je Ena Begović izgubila život 15. kolovoza 2000. godine bili su Josip Radeljak, Tereza Begović, Ena Begović, Leo Radeljak i malena Lana, koja je imala samo 40 dana na dan nesreće. Nakon što se automobil srušio u provaliju sa strmog puta, Eni Begović nije bilo spasa te su u supetarskom domu zdravlja konstatirali njezinu smrt, ali je bez obzira na to gliserom prevezena u splitsku bolnicu, gdje su liječnici potvrdili da je glumica mrtva. Malena Lana zadobila je ozljede glave, a za članove njihove obitelji taj se blagdan pretvorio u užasnu noćnu moru koju ne zaboravljaju ni 19 godina kasnije.

Lana se uskoro oporavila, a nedavno je proslavila svoj 19. rođendan. Lana Radeljak studira u Milanu na prestižnom talijanskom sveučilištu Bocconi, a studij joj, kako doznajemo, odlično ide. Lana je izrasla u prelijepu djevojku, a mnogi kažu da je preslika svoje nezaboravne majke. Širok osmijeh, duga svijetla kosa i stas zasigurno su majčina genetika, a na Lanu je jako ponosan njezin otac Josip Radeljak, koji povremeno objavljuje njezine fotografije na svom Facebook profilu.

Kći Ene Begović za razliku od brojnih svojih vršnjakinja nema otvorene profile na društvenim mrežama i čini se kao prilično samozatajna djevojka. I ovo ljeto provodi na Braču, u društvu dečka Frana te svog brata Lea Radeljaka i njegove supruge Ivane. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.