Ivo Josipović snimljen sa suprugom koju rijetko viđamo na otvaranju nove sezone HNK

Foto: Neva Zganec/PIXSELL

BIVŠI predsjednik Hrvatske Ivo Josipović nakon dugo vremena pojavio se u javnosti sa suprugom Tatjanom.

Supružnici su prisustvovali svečanom gala koncertu povodom otvorenja nove sezone Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i za tu su se prigodu oboje dotjerali, a sudeći prema osmijesima koje nisu skidali s lica, zajedno su se odlično proveli. Svečano otvorenje nove sezone Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu upriličeno je Opernim gala koncertom kojim je ravnao eminentni hrvatski dirigent Ivan Repušić

Josipović i supruga nedavno su viđeni na predstavljanju luksuznog reizdanja najboljeg ex-Yu rock albuma pod nazivom Odbrana i poslednji dani benda Idoli u Muzeju suvremene umjetnosti. Bračni par pozirao je sa Želimirom Babogredcem, Dinom Divjan i Zlatkom Matešom. Tatjana je na sebi imala tamnoplavu haljinu sa šarenim detaljima, dok je bivši predsjednik odjenuo crno odijelo i bijelu košulju.

Ivo i Tatjana upoznali su se 1988. godine, dok su oboje radili kao asistenti na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Vjenčali su se 1990. i godinu dana kasnije dobili kćer Lanu. Samozatajna Lana nije se puno eksponirala tijekom očeva mandata, a i danas živi daleko od očiju javnosti te radi kao docentica na Federalnom institutu za tehnologiju ETH Zürich.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.