Ivica Skoko: Napravio sam nešto smjelo za partyje koji se održavaju na jahtama tajkuna

ODRŽAN je prva revija Cruise kolekcije Fashion.hr. Od ove godine Cruise kolekcija održavat će se svakog ljeta, a karakterizira ih neformalna atmosfera i opušteniji pristup u dizajniranju, s obzirom da su se u svojim počecima CRUISE kolekcije često definirale kao odjeća za ljetni odmor i opuštanje koja se prikazuje sezonu unaprijed.

eNVy room

Reviju su, uz pratnju odličnog benda uživo, otvorili dečki iz eNVy rooma. Dečki su pokazali ono što smo već imali prilike vidjeti na ovogodišnjem izdanju Fashion.hr. Tek donekle dorađene kreacije, kojima su dečki nadodali pastelne boje, bile su poprilično reprizirane. Na svoj, već prepoznatljiv način, pokazali su ženstvene i ležerne haljine.

Damjan Jacić i Ana Maria Ricov

Nakon njih se predstavio mladi Damjan Jacić, kojeg je za ovogodišnju kolekciju inspirirao Baywatch. Njegovi zgodni manekeni prošetali su u nosivim, sportskim modelima odjeće. Nakon njega, Ana Maria Ricov je na Zlatni rat unijela dašak Afrike i pokazala manekenke odjevene u kreacije inspirirane tim egzotičnim krajevima.

Ivica Skoko: Napravio sam nešto smjelo za razne partyje koji se održavaju na jahtama raznih tajkuna

Reviju je završio Ivica Skoko, koji je, kao i obično, oduševio okupljene svojom vizijom današnje princeze. Svoju umjetničku viziju za Index je objasnio i sam dizajner. "Napravio sam jednu kolekciju za koju sam ideju dobio nakon one revije s kacigama na Fashion.hr i sad kad sam dobio poziv za kolekciju na Bolu, rekao sam sebi: Ma ne radim te dnevne stvari, ne radim nešto što bi bilo za plažu, napravio sam nešto smjelo za razne partyje koje se održavaju na jahtama raznih tajkuna. Ženu vidim oduvijek na crvenom tepihu tako da je za mene žena uvijek predivna i mora odskakati od svega drugog i biti samouvjerena."

"Krajem srpnja idem po našoj obali s obitelji i prijateljima, baš na odmor, znači spavanje, krevet, dobra hrana"

Kolekcija se zove "Pomahnitale princeze", a sve su to lijepe večernje haljine, otkrio je Ivica. Ljeto će, rekao nam je, provesti radno. "Ljeto ću provesti ove godine dosta radno, neću previše biti po moru. Krajem srpnja idem po našoj obali s obitelji i prijateljima, baš na odmor, znači spavanje, krevet, dobra hrana", zaključio je simpatični dizajner.

Sergej Trifunović: Trenutno ne radim ništa, odmaram se

Gost večeri bio je srpski glumac Sergej Trifunović. Glumac nam je otkrio kako se uopće našao na Braču. "Prijateljica koja radi organizaciju me pozvala i ja sam došao ovdje. Modna događanja pratim slabo, ne pratim ih", otkrio je Sergej. Trenutno je, kazao nam je, na odmoru te ne radi ništa, a po planu karijere, nema ništa novo.

"Nemam objašnjenje zašto su srpski filmovi bolji od hrvatskih, mislim, možda bih imao kad bih pisao esej"

"Već sam na putovanju, već je počelo", otkrio je Sergej kada smo ga upitali što planira za ovo ljeto. Za kraj nas je zanimao razlog zašto su srpski filmovi toliko bolji od hrvatskih. "Ne znam, nemam nikakvo objašnjenje za to. Mislim, možda bih imao, kada bih pisao esej, ali nemam vremena sad za to", zaključio je Trifunović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.