Ivana Delač: Najbolji doček Nove godine bio je u Rimu, kada sam shvatila da sam trudna

SINOĆ su prvu večer ovosezonskog Fashion Weeka Zagreb posjetili brojni poznati i slavni. U prve redove smjestili su se ljubitelji mode i prijatelji Suzy i Sarah Josipović. Sreli smo Feminnemke, Indiru Vladić koja je stigla s prijateljicom te Maju Šuput koja je sa sobom povela dečka Marija Kovačevića. Renata Končić Minea i Sandi Cenov također su bili na Fashion Weeku. Snježana Mehun povela je sina Dinu, Tihana Harapin Zalepugin prijateljicu.

Ivana Delač: Ne želim razmišljati o krizi prije blagdana

Njezin primjer slijedila je i Ivana Delač Đolo, koja je ovog puta zablistala u zelenoj haljini Hervea Legera. Nekadašnja missica otkrila nam je kako planira provesti praznike te koliko ju je pogodila recesija. "Došla sam gledati dizajnera iz Londona, a nosim haljinicu Hervea Legera, tako da nije nitko domaći. Osjetim prema projektima da je kriza. Najuspješniji tinejdžer, Riječke stepenice i Sajam vjenčanja u Hercegovini koji je najmanje zahvaćen krizom. Što se 'tinejdžera' tiče imamo super partnere, no kriza je i budžeti su stisnuti, imamo manje novca za realizaciju. Treba o tome razmišljati i pripaziti na novac, no ne mogu reći da sam se prestrašila. Treba raditi i pokušavati, pa će se nešto i pokrenuti. Vidjela sam ove najave za ožujak sljedeće godine, cijelu europsku krizu, ali ne želim o tome razmišljati sada, prije Božića i Nove godine", rekla je lijepa Ivana.

"Najbolji doček dosad mi je bio u Rimu, gdje sam shvatila da sam trudna"

Već je isplanirala kako će provesti blagdane. Božić već tradicionalno provodi kod suprugovih roditelja u Hercegovini, a za Novu godinu u planu je romantično putovanje. "Božić je kod suprugovih roditelja u Hercegovini. To je velika obitelj i tradicija, kitimo bor, radimo jaslice. Novu godinu ćemo slaviti negdje u inozemstvu, suprug, dijete i ja. Dijete zaspe oko jedanaest, a mi ga čuvamo u hotelu uz čašu vina i gledamo vatromet. Najbolji doček dosad mi je bio u Rimu, suprug i ja smo bili sami, bilo mi je super. Nisam znala da sam u drugom stanju, u Rimu sam to nekako shvatila, ostalo mi je kao jedna romantična i slatka uspomena", zaključila je Delač.

Davor Radolfi: Dobro je kad mi je pun koncert, kad imam osjećaj da sam odgojio generacije

Vječni romantik Davor Radolfi na revije je stigao u društvu zgodne mlade dame, a ispričao nam je ponešto o modi i svojoj karijeri u posljednje vrijeme. "Sa Suzy sam prijatelj već skoro trideset godina i dugo se spremam na dolazak, sad sam se odlučio na to, izuzetno je cijenim. Modu dosta pratim, to se stalno okreće. Od malih nogu to radim, to je dio jedne osobne kulture", ispričao je Davor. "Kod mene ima svašta. Sad sam imao u Ljubljani veliki koncert, pa u Sarajevu. Dobro je kad mi je pun koncert, kad imam osjećaj da sam odgojio neke generacije. Nije sve u reklami i medijima", ispričao je Davor. "Uskoro mi izlazi jedna zavičajna pjesma s klapom Maslina, jedna kartolina dalmatinska", zaključio je glazbenik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.