Nekad je pjevao o njemu, a sad... Evo što Ivan Dečak misli o Bandićevom "uređenju" Hendrixova mosta

Foto: Borna Filić/PIXSELL

PRIJE nešto manje od tjedan dana na popularnom je Hendrixovom mostu upogonjena nova dekorativna rasvjeta, a zanimalo nas je što o njegovom novom izgledu misli Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra, čiji veliki hit Tango pjeva baš o tom mostu.

"Mislim da je kontekst izgubljen, previše je glamurozan", rekao je Ivan Dečak za Index.

Ni Nenada Borgudana iz Detoura most nije baš oduševio.

"Mislim da je malo previše. Ne sviđa mi se princip netransparentnosti i što nije bilo više izbora oko njegovog uređenja. Milan Bandić je sada postao i arhitekt, čini se", rekao je.

Nije baš sretan ni zbog šeste pobjede Bandića na izborima za gradonačelnika Zagreba za što je rekao da mu je žao.

O nadolazećem koncertu u Muzeju suvremene umjetnosti Ivan Dečak je rekao da očekuje veliku zabavu i da se raduje što su na repertoaru programa "Ljeta u MSU". Kreator projekta Branko Kostelnik osobito mu se zahvalio što je pristao održati koncert s obzirom na to da Dečak očekuje prinovu i da mu je drago što je uspio naći vremena i za gostovanju u njihovom programu.

Glazbenik se prisjetio i da su prije nekoliko godina snimili dio spota za pjesmu "Tango" na toj lokaciji i da mu je fora što će sad održati koncert na krovnoj terasi Muzeja. 

I Borgudan se veseli nadolazećem nastupu u Muzeju. "Odabir izvođača u ovom programu zaista imponira tako da nam je velika čast što ćemo i mi nastupiti", rekao je skromno. Detourovci su za pjesmu "Zaljubila sam se" osvojili Porine za pjesmu godine i najbolju izvedbu grupe s vokalom, a nastavili su u kvalitetnom tonu i s novom pjesmom "Biram" kojom su se kritički osvrnuli na stanje u Hrvatskoj i savršeno ga opisali.

Grupa Detour nastupit će na krovnoj terasi Muzeja suvremene umjetnosti 8. srpnja za koju ne sumnjamo da će biti puna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.