Isabella Kim Popović: Imam priliku pokazati što znam i uspjeti, ne vidim zašto ne bih probala

ISABELLA KIM POPOVIĆ, maturantica zagrebačke 13. gimnazije i buduća studentica marketinga jedna je od favorita ovogodišnjeg showa Hrvatska traži zvijezdu. 

U show se prijavila na nagovor prijatelja, ali i zato što je sudjelovanje već neko vrijeme bilo njezina želja. Iako je pretrpana školskim obavezama, uspijeva ih uskladiti i naći vremena za svoju veliku ljubav-pjevanje.


"Prijatelji su me ohrabrili i bili mi veliki poticaj"

"Trenutno jedva sve stižem. Maturantica sam i puno vremena provedem spremajući se za državnu maturu. Sad je tu i show pa imam još manje vremena, ali mi je jako stalo i do jednog i dugog i vjerujem kako ću sve stići", rekla nam je u telefonskom razgovoru Kim. "Mislim da se uz puno truda, rada i vježbe sve može", dodala je mlada pjevačica koja unatoč tome što nema školovan glas, ima potencijala da se probije pomoću ovogodišnjeg HTZ-a.
 
"Konkurencija je jaka, ali ću dati sve od sebe"

"Iako je sudjelovanje u showu bila moja velika želja, prijavila sam se na nagovor prijatelja. Oni su me ohrabrili i bili mi poticaj", rekla nam je mlada Zagrepčanka koja je ostala iznenađena jakom konkurencijom. "Ove se godine prijavio velik broj uistinu izvrsnih pjevača i neće biti lako", dodala je Kim koju ta činjenica ipak neće obeshrabriti. 


"Ovo je nešto što želim. Imam priliku pokazati što znam i imam priliku uspjeti, pa ne vidim zašto onda ne bih probala. Vjerujem u sebe i nadam se da će uz puno rada i truda sve dobro ispasti. Voljela bih pobijediti, lagala bih kad bih rekla da ne bi, ali ćemo vidjeti kako će biti", dodala je Kim.



"Iz Showtimea sam izvukla pouku"


Ovo joj je drugi puta da sudjeluje u ovakvom showu. Prvi se puta okušala prije gotovo tri godine u tadašnjem Showtimeu u kojem je zapjevala u duetu s ocem, poznatim glazbenikom Danijelom Popovićem. "Iz tog sam iskustva izvukla pouku. Više nikada neću dopustiti da me netko nagovori na nešto što ne želim, a taj sam nastup na kraju skupo platila", rekla je Kim.

"Pjevala sam pjesmu koja je tonalitetom bila prilagođena njemu, imala sam ogromnu tremu i samo jednu probu prije live nastupa u kojem sam morala stati pred sve te ljude. S obzirom da je prijenos išao u živo, svi su mogli vidjeti ukoliko se dogodi nešto neplanirano. Kao šećer na kraju, nisam se ugodno osjećala u onome što sam moral obući", rekla nam je Kim i dodala kako bi voljela da ju mediji ne prozivaju za neke stvari koje nije učinila.

 
"S ocem sam super, jedino mi je žao što se rijetko viđamo"

"Pisalo se da sam sudjelovala u desecima showova, da se prijavljujem na sve i svašta, što nije istina. Također mi se ne sviđa kada govore o meni kao o kćeri Danijela Popovića. Ja sam svoja osoba, želim nešto sama postići i pokazati ljudima koliko vrijedim", dodala je Kim.

Osim toga, ocu ništa ne zamjera, naprotiv, kaže kako nisu u svađi, o čemu se nagađalo u medijima te da je njihov odnos normalan. "S tatom sam uvijek bila super, među nama je sve normalno, a jedini problem koji imamo je taj da se zbog obaveza rijetko viđamo", dodala je Kim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.