Ipak ima nešto među njima: Koja je tajna veza između Steffani i Dine Jelušića?

Foto: Facebook

PROSLAVIO se kao klinac kada je osvojio na prvom dječjem Eurosongu, no Dino Jelušić sada je odrastao mladić koji sluša i svira itekako opaki hard rock. I Steffani Banić Dino je zapeo za oko, pa je nedavno uz njegov singl s Youtubea dijelila srca na svojem Facebook profilu.

Iako se činilo kako nema tu nikakve ljubavi, zadnji video spot otkriva nešto drugo. Sam Dino je na svojem Facebooku podijelio novi singl sa svojim bendom Mad Dogs, a zanimljivo je što se na coveru našla upravo "Vampirica iz Splita". 

https://www.youtube.com/watch?v=C3F4ZcGW_CAHere it is people! Prvi singl za novi album! Za razliku od prošlog album ne...

Posted by Dino Jelusic & Mad Dogs on Friday, February 5, 2016


"Ovo je prvi singl za nadolazeći album i zadnja pjesma na kojoj je svirao bubnjar Zvonimir Mihaljević. Imamo iznenađenje za spot, so stay tuned", poručio je Dino.

"Svugdje gusta magla, teško probijam se, Neki drugi ljudi, priječe mi put do pobjede, Ali strast, u meni, ne poznaje granice, I ide do kraja, sve do zadnje stanice", zadnji je stih u pjesmi. Mnogi se pitaju i kome je poručio taj stih, a hoće li se Steffani pojaviti i u spotu - tek ćemo vidjeti.   

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.