Internet poludio zbog priznanja mame koja ide na "spojeve" sa sinom: Ovo je razlog zašto to radi

Foto: Facebook

STATUS s Facebooka o šestogodišnjem dječaku koji jednom mjesečno izvodi svoju mamu na "spoj" izazvao je veliku raspravu na internetu. Jedni hvale cilj koji je majka željela postići, dok drugi smatraju da time neće postići ništa dobro,

Prvog dana 2016. godine Nikkole Paulun, zvijezda MTV-jeva serijala "16 and Pregnant" objavila je fotografiju svog sina Lylea te opisala "spojeve" na koje idu.

"Jednom mjesečno moj šestogodišnji sin izvede me na večeru. Otvara mi vrata, izvlači stolac kad trebam sjesti, priča mi o svom danu i pita me kako je moj prošao, plaća račun za večeru novcem koji zaradi obavljajući kućanske poslove, pa čak i daje napojnicu konobaru", započela je Nikkole.

Dodala je da je započela s tim izlascima da bi njen sin naučio kako se ponašati prema ženama.

"Ovime ga učim kako da se ponaša prema ženama i kako izgleda pravi spoj. Kako da pokaže da poštuje ženu koju voli (to je trenutno njegova mama)", napisala je.

"Nikad nije prerano da počnete učiti svoje dijete kako da poštuje druge, posebice žene. Kao žena koja je bila zlostavljana u prošlosti, jako mi je važno da naučim sina da pokazuje poštovanje prema ženama", napisala je.

Njen je status lajkan više od 2,8 milijuna, no nije kod svih naišao na odobravanje.

"Zašto bi muškarac morao svaki put platiti? To nije zdrav odnos", napisala je jedna žena, dok su drugi komentirali da nije normalno da dijete plaća večeru.

"Iako je to dobra ideja, ne sviđa mi se što tjerate sina da troši novac koji zaradi obavljajući kućanske poslove. Shvaćam ideju, ali mislim da nije pošteno tvrditi da neće ispasti dobra osoba ako to ne radite", napisala je druga žena.

Nikkole je odgovorila da njen sin uživa tijekom njihovih večera i da ga nikad ne bi tjerala na to da on to ne želi.

"Draže mu je dati novac za nešto posebno s mamom nego za igračke. Osim toga dajem mu ekstra džeparac za to", pojasnila je. 

Nakon velike pažnje koju je njen status izazvao, odlučila ga je izbrisati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.