Influencerica zaradila milijune objavljivanjem fotografija svoje bujne pozadine

Foto: Instagram

INFLUENCERICA je otkrila zapanjujući iznos koji je zaradila u godinu dana objavljivanjem provokativnih fotografija svoje stražnjice na Instagramu.

Andrea Vasile kaže da zarađuje 750 do 7500 dolara po jednoj objavi na Instagramu i tvrdi da je njezina iskrenost izdvaja od ostalih influencerica koje se oslanjaju na svoje stražnjice kao najjači adut.

Andrea (35) iz Bukurešta bila je web dizajnerica prije nego što je shvatila da sjedi na rudniku zlata. Zahvaljujući svojoj impozantnoj pozadini te smislu za marketing, kaže da je zaradila 2,2 milijuna dolara u godinu dana.

"Poznata sam po iskrenosti i po tome što ne tražim prečice", kaže Vasile koja je prikupila više od 3,1 milijun pratitelja na Instagramu u samo dvije godine otkako je našla svoju nišu.

"Iskrena sam oko svojih plastičnih operacija", kaže Vasile na čijem opisu na Instagramu piše "team not natural".

Instagram model redovito objavljuje fotografije svoje pozadine - no vrlo rijetko pokazuje lice. Njezin račun, prepun sponzoriranih objava od, kako kaže, "svih postojećih brendova", namješten je na privatne postavke, a njezini fanovi za ekskluzivne fotografije i snimke plaćaju joj dodatnih 6,99 dolara mjesečno na stranici OnlyFans.com.

Stručnjakinja za društvene mreže kaže da je i sama vodila marketinšku agenciju od 2014. godine, savjetujući nadolazeće influencere koji su željeli znati mogu li i kako povećati svoj utjecaj na Instagramu, piše news.com.au.

Vasile, koja tvrdi da je studirala i magistrirala pravo, kaže kako su joj njezin "pošteni i iskreni" stil te marketinške metode pomogli da prijeđe granicu od milijun zarađenih dolara. "Uvijek pokušavam kombinirati humor i seksepil kako bih stvorila zabavan sadržaj", kaže dodajući da je fanovi često obasipaju komplimentima.

No nisu svi njezini pratitelji i fanovi. "Najgori komentar koji sam ikad dobila bio je od osobe koja mi je rekla da ću gorjeti u paklu i kad se to dogodi - mirisat će na plastiku", kaže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.