Indira Vladić: Voljela bih se skinuti u toples, ali to je jako riskantno

MEĐU poznatim osobama koje su popratile prvu večer Zadar Fashion Nightsa našla se i Indira Vladić. Pjevačica Colonije stigla je u pratnji svog prijatelja i stilista "Modnog mačka" Marka Grubnića, s kojim je cijelo vrijeme komentirala kreacije koje su se izmjenjivale na pisti. "Volim modu, pratim modu, a tu je kraj mene i Marko pa cijelo vrijeme onako šuškamo i komentiramo. Čekam jednu interesantnu reviju, onu Sherri Hill. To je ono što je Zagreb trebao, jer mi koji smo u ovom glazbenom svijetu imamo jako malo dućana gdje možemo kupiti garderobu koja je za stage, puna šljokica i sve šljašti, a njihove su haljine pune kristala. Oni su fantastični", priča Indira i dodaje kako nije jedna od ovisnica o dizajnerskim krpicama, odnosno odjeći s potpisom.

"Apsolutno nije bitna cijena, nego da mi se sviđa, dobro mi stoji i da se u tome dobro osjećam. Ne volim davati puno novaca za garderobu, jer poznato je, htjeli mi to priznati ili ne, da čim se pojaviš dvaput u istoj garderobi, već te počnu sa strane ogovarati", kaže Indira te dodaje: "Volim uvijek biti dotjerana, našminkana, sređena, sigurna u sebe da kad se pojavim negdje da će ljudi reći: `Vau, baš lijepo izgledate, baš ste lijepi uživo, baš super izgledate`. Uistinu rijetko izlazim iz stana nenašminkana, eventualno do dućana. Kad sam doma, onda sam u opuštenom izdanju - u trenirci i s krpom u ruci, ali kad idem van volim biti sređena, volim se dotjerati. Na stageu volim biti interesantna, drugačija i koketiram puno s raznim stilovima - tu volim biti posebna".

"Volim mir, volim tišinu, društvo koje šuti... Knjiga u ruci i to je za mene idealan odmor"

Kad je u pitanju odmor, Indira je ovog vikenda "pobjegla na more čisto da malo napuni baterije", jer je uskoro čekaju nastup u Budvi i cijeli niz ljetnih koncerata, sve do rujna. "Prošle godine sam u ovo vrijeme bila kod kuće, nije mi bilo lako, prolazila sam jedno uistinu najteže životno razdoblje. Međutim, ove sam godine odlučila malo se opustiti, s meni dragim ljudima provesti ovo ljeto", priča Indira i dodaje kako nije partijanerski tip već radije bira neke mirnije, skrivenije lokacije. "Zrće je meni najzadnja opcija, nisam taj tip. Netko tko me prvi put vidi sigurno pomisli, s obzirom na moju energiju, da sam stvorena za Zrće, međutim griješe, ja sam uistinu osoba za maknut se negdje gdje nema puno ljudi. Tu sam jako opuštena. Voljela bih se skinuti u toples, ali to je jako riskantno", izjavila je Indira kroz smijeh i navela kako "mrzi one crte koje se naprave od kupaćeg". "Volim mir, volim tišinu, društvo koje šuti... Knjiga u ruci i to je za mene idealan odmor", izjavila je Indira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.