Indira Vladić: Da sam rođena negdje na brijegu, i Janica bi me se trebala plašiti

INDIRA VLADIĆ je bila jedna od brojnih poznatih na muškoj utrci Snježne kraljice i svim je srcem navijala za Ivicu. "Tu sam u funkciji vatrene navijačice. Fantastična atmosfera je bila, pokazali smo i ovaj put da smo odlični domaćini i da znamo odlično navijati. Bila sam u fantastičnom društvu i odlično se zabavila, navijala za Ivicu, i čestitam mu od srca, uspio je uzeti tu medalju. Kad sam došla, mislila sam si kako mu je teško, toliki mu je presing u glavi, tolika očekivanja drugih. Mislim da je dao sve od sebe, uistinu ima veliko srce, moje velike čestitke. Treće mjesto nije razočaravajuće, zašto bi bilo, stao je na postolje", rekla nam je Indira, koja je poslije utrke tulumarila u VIP šatoru.

"Volim se inatiti, tako da nisam loša skijašica"

Pjevačica i sama odnedavno skija. "Proskijala sam prije neke četiri godine. Dolazim iz moje ravne Slavonije, ali uvjerena sam, da sam rođena negdje na brijegu, i Janica bi me se trebala plašiti. Volim se inatiti, tako da nisam loša skijašica. Ove godine ću malo kasnije ići na skijanje, u veljači ili ožujku, jer radimo intenzivno na novom singlu, Colonia radi punom parom. Ali uzet ću par dana sa se s dobrom društvom odem malo provesti", kaže. Pitali smo je je li doživjela kakvu romansu na skijanju, s instruktorom koji ju je učio: "Imala sam sreću, imali smo veliko društvo, nas 7,8, i hvala lijepo Vladi Baschieri, koji mi je posvetio par sati da mi pokaže kako to sve funkcionira. Iako, nije ni on loš, i on je zgodan", smije se Indira.

"Siječanj je udarnički u teretani, tako da krećem na skidanje, jedno dva, tri kilograma sam dobila"

Doček je kao i većina glazbenika provela radno, u Livnu na trgu, gdje se odlično i zabavila, a Božić je bio rezerviran za obitelj. "Bilo je prelijepo. Sestra mi je nedavno rodila djevojčicu, uselili su u novu kuću, pa je to bio razlog više za slavlje", kaže. Dodaje kako će se u siječnju posvetiti vraćanju u formu, nakon uživanja u blagdanskim delicijama. "Tu su problemi, ali sad ćemo početi intenzivno trenirati. Siječanj je udarnički u teretani, tako da krećem na skidanje, jedno dva, tri kilograma sam dobila", priznala nam je pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.